Zahviezdite originálnym líčením.dreamstime
StoryEditor

Hitom sezóny sú modré očné tiene. Buďte sexy aj elegantné. Máte niekoľko možností, ako ich nosiť

23.11.2022, 10:00
Krása a móda

Je načase nude odtiene a líčenie nechať na iné mesiace, milé dámy. Blíži sa obdobie vianočných večierkov a vy môžete dať konečne zelenú aj výraznejšiemu mejkapu. A čo iné, ako oči, ktoré sú oknom do duše, by ste mali poriadne zvýrazniť?

Dymovým líčením síce nič nepokazíte, no trendom nadchádzajúcej zimy je modrá. A pokojne sa môžete trošku odviazať. V kurze je nielen tieňovanie, ale pokojne môžete použiť aj nalepovacie trblietavé ozdoby či žiarivú linku.

Tip pre vaše oči

Tak, ako pri všetkom, aj tu platí, že každému typu sa hodí niečo iné. A v prípade farby vašich očí to platí tiež. Kým modrooké ženy by mali siahať skôr po odtieňoch akvamarínovej modrej, tým hnedookým oči zvýraznia odtiene tmavej modrej. Zeleným očiam náramne pristane kráľovská modrá, tá ešte viac podčiarkne práve zelenú farbu. 

Výrazné oči

Ak sa rozhodnete pre výrazné líčenie očí, pri ostatných častiach tváre buďte striedme. Zjednotenú pleť dosiahnete pomocou BB krému, alebo ľahkého mejkapu, kontúry tváre jemne zvýraznite lícenkou a pri perách bude úplne stačiť lesk na pery, ktorý pôsobí prirodzene. Ak ste fanynkou rúžov, tak v tomto prípade si dajte naozaj len malé množstvo, aby mejkap nepôsobil prekombinované. 

image

Modré očné tiene sú hitom tohtoročnej sezóny.

dreamstime

Party look

Modré líčenie nemusíte voliť len na párty, hoci v tomto prípade sa môžete poriadne vyšantiť. Ak túžite po zmene a chcete nosiť modrú na bežné nosenie, vymeňte klasickú čiernu linku či ceruzku za modrú. Vyberte si odtieň modrej, ktorá najviac pristane vašej farbe očí a smelo do toho. In sú stále aj modré riasy. Čiernu maskaru nahraďte modrou, ktorá zjemní celkový pohľad a v neposlednom rade bude vaše líčenie pôsobiť sviežo aj počas mrazivých dní. Samotný party look dosiahnete pomerne jednoducho. Pokojne použite aj niekoľko odtieňov modrej a vyhrajte sa so samotným tieňovaním. Trblietavou linkou dosiahnete želaný efekt, ktorý líčeniu dodá ten správny šmrnc. Ak chcete oči ešte viac zvýrazniť a túžite po troške extravagancie, práve pre vás sú tu rôzne trblietky či kamienky, ktoré si môžete nalepiť na pohyblivú časť viečka. 

image

Vyberte si odtieň modrej, ktorá sa najviac hodí k vašej farbe očí.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:51