Najbizarnejšie módne kúsky, na ktoré by si trúfol len málokto.unsplash
StoryEditor

Chlpaté nechty či topánky s kopytami: Toto sú najbizarnejšie módne trendy

27.03.2022, 12:00
Krása a móda
Dizajnéri sa s niektorými módnymi kúskami vyhrali viac ako mohli. Chlpaté nechty či topánky s kopytami sa mali stať módnymi trendami, no napokon aj tak skončili v kategórii najbizarnejších módnych výstrelkov. Toto sú kúsky, ktoré by si dal na seba len málokto.

Ak ste si mysleli, že priehľadné topánky či overaly na jednu nohu sú zvláštne a divné, tak ste ešte nevideli tie, ktoré sa chtiac nechtiac mali stať módnymi trendami. Našťastie sa im to vo väčšine prípadov nepodarilo. Veď sa samy pozrite na najbizarnejšie módne kúsky, ktoré by mali zostať zabudnuté.  

Známe gumené topánky na platforme

V roku 2000 sa stali známe topánky crocs jedným z najohavnejších prelomových trendov v oblasti módy. Napokon si ich však niektorí obľúbili a návrhári začali vytvárať kúsky, ktoré sa dajú nosiť nie len na doma, ale aj do mesta či na večeru. Pred niekoľkými rokmi sa na trhu objavil módny trend vysokých platforiem. Keďže ani táto známa značka nechcela zaostávať, navrhla topánky crocs s nadmerne vysokou platformou. Čo na ne hovoríte?

Kabelka z kruhov

Známe svetové značky sa vždy snažili prísť s niečím novým, kultovým a najmä iným. Jedna z nich sa rozhodla, že kruh, ktorý používajú deti či dospelí na cvičenie, premení na nadrozmernú kabelku na plece. Koženú kabelku tak prišili na dva z týchto cvičebných kruhov. Nosiť tento kúsok musí byť veľmi nepríjemné, bolestivé a určite aj nepraktické.

Džínsy s fľakmi od trávy

Taliansky módny dom sa rozhodol vo svojej kolekcii jeseň/zima predstaviť džínsy za 1 200 dolárov. Všetko by bolo v poriadku, keby im dizajnéri do oblasti kolien nedorobili špeciálne autentické škvrny od trávy, ktoré majú predstavovať „grungeovú atmosféru“. Pamätáte si, keď ste sa ako deti vracali domov s nohavicami pokrytými škvrnami od trávy a rodičia vás s hnevom poslali do izby? Dnes by ste sa mohli vyhovoriť na to, že je to módny trend.

Kopytá namiesto topánok

Viete si predstaviť, že sa jedného dňa zobudíte a zistíte, že sa vám nohy premenili na kopytá? Súčasní módni dizajnéri sa rozhodli, že pre ľudí, ktorí po takomto niečom túžia, vytvoria topánky s kopytami. Niektoré dokonca navrhli tak, že vyzerajú identicky s kopytami jeleňa či koňa. Šialené, nemyslíte?

Roztrhané pančuchy nevyhadzujte

Tento módny trend je rozhodne veľmi bizarný. Väčšinou, keď sa vám na pančuchách urobí dierka, tak ich zahodíte alebo zašijete, pretože inak sú už nepoužiteľné. Návrhár známej značky sa rozhodol, že z takéhoto kúsku môže spraviť módny trend, a tak začal predávať roztrhané silonky za 190 dolárov. To znamená, že keď sa vám nabudúce urobí na pančuchách dierka, nemusíte ich vyhadzovať, pretože je to trend.

Bizarné chlpaté nechty

Zabudnite na klasické laky, francúzsku manikúru či umelé nechty. Na módnej prehliadke v New Yorku predstavili návrhári nechty s kožušinovými chlpmi, ktoré okamžite vzbudili rozruch. Aj keď ich cieľom bolo, aby sa takýto štýl dostal do nechtových štúdii po celom svete, zabudli na to, že pokiaľ ide o estetickú stránku, chlpaté nechty sú naozaj až príliš.

Sveter v podobe ohrievača rúk

Žijeme v dobe, kedy sú krátke topy či mikiny už úplne bežným kúskom v šatníkoch žien. Videli ste už sveter, ktorý neslúži na udržovanie tepla celého vrchu tela, ale iba na ruky? Keď sa naň pozriete, vyzerá dokonca ako šál s rukávmi. Jednoducho, z tohto kúsku sa trend určite nikdy nestane.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:00