Princ William sa stretol s bývalým špičkovým čportovcom.Profimedia
StoryEditor

Princ William zažil výnimočnú schôdzku s MEGA hviezdou. Neuveríte, s kým sa stretol!

02.10.2024, 10:57
Kráľovská rodina

Niektoré stretnutia sú osudové, iné priemerné a daktoré jednoducho výnimočné. Za jedno dôležité môžeme považovať aj stretnutie princa Williama (42). V utorok sa zišiel so známym futbalistom, Davidom Beckhamom (49). Stretli sa v Londýne, aby oslávili aby oslávili úspešné snahy charitatívnej organizácie. Podarili sa im veľké veci a obaja na seba môžu byť právom hrdí.

Princ William, známy ako princ z Walesu, za posledné obdobie neprežíva práve najšťastnejšie dni. Jeho manželke, Kate, diagnostikovali rakovinu. Pred nedávnom úspešne dokončila chemoterapie. Dvojica tvrdí, že prežívali náročné dni. Či už po fyzickej alebo po psychickej stránke.

Charite sa venuje odjakživa

O princovi je známe, že sa dlhodobo venuje charitatívnych akciám. Druhým sa snaží za každých okolností pomáhať a chce, aby sa všetci mali najlepšie, ako je možné. Nasvedčuje tomu aj veľké množstvo financií, ktoré počas svojho života daroval druhým. Inak tomu nebolo ani teraz.

Vzácne stretnutie

Princ William sa rozhodol podporiť veľkú finančnú zbierku pre London Air Ambulance. Ide o charitu, ktorá je mimoriadne blízka jeho srdcu. Istú dobu sa totiž lietaniu intenzívne venoval, pracoval dokonca ako pilot. Pri charitatívnej príležitosti sa v utorok stretol s bývalým futbalistom, Davidom Beckhamom. Zišli sa na leteckej základni Royal Air Force Northolt na predmestí Londýna, aby oslávili mimoriadne úspešnú snahu. Charitatívnej organizácií sa podarilo získať 15 miliónov britských libier na dva nové vrtuľníky H135. Tak toto naozaj stojí za pochvalu.
 

Ďakuje za neuveriteľné peniaze

Bývalý futbalista úprimne tvrdí, že podporiť práve takúto akciu je pre neho skutočne vzácne.  Váži si, že sa mohol niečoho takého zúčastniť a taktiež je hrdý, že práve on dostal takéto pozvanie.
 

,,Byť tu dnes znamená osláviť úspech zbierky a neuveriteľné peniaze, ktoré sme vygenerovali, ale aj osláviť to, čo títo chlapci robia,  stretnúť sa s lekármi. Bolo mi cťou byť pozvaný práve princom Williamom,“ povedal David s nadšením.
 

Známe osobnosti nepochybne vedia čo robia a prispievajú tam, kde to je najviac potrebné. Z ich výrazov očividne sála spokojnosť a šťastie. A takéto nadšenie je naozaj vzácne!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. október 2024 10:57