Kate Middleton bojuje zatiaľ nezverejneným typom onkologického ochorenia.profimedia
StoryEditor

Detaily boja princeznej Kate s rakovinou. Manželka Williama podstupuje utajenú liečbu v Amerike

25.06.2024, 15:36
Kráľovská rodina

Buckinghamský palác doteraz neprezradil s akým druhom rakoviny princezná Kate bojuje. Sama však pred mesiacmi priznala, že podstupuje chemoterapiu a stav sa zlepšuje. Napriek tomu vyhľadala pomoc v Amerike.

Princezná Kate statočne bojuje s rakovinou. Podľa niektorých používateľov sociálnej siete Reddit mala dokonca odcestovať na špecializovanú liečbu do Spojených štátov. Princ William s deťmi medzitým navštívili koncert speváčky Taylor Swift, z ktorého zdieľali fotku na Instagrame.

Princezná z Walesu, Kate Middleton, údajne podstupuje tajnú liečbu rakoviny v Houstone v americkom Texase. Tvrdí to časť používateľov na sociálnej sieti Reddit, ako upozornil server Hindustan Times. Jeden z užívateľov spomenul, že navštívil priateľov v hoteli St. Regis, pričom tí mu oznámili, že Kate je tu ubytovaná.

Ďalšia osoba sa podľa serveru The Things zmienila o tom, že sa od zamestnanca zdravotníckeho zariadenia dozvedela, že tam bola Kate videná. Ďalší užívateľ Redditu potom tvrdil, že ju videl „chodiť a smiať sa so svojim bodyguardom“ na ceste blízko nemocnice.

Zdravotnícke zariadenie MD Anderson, kde mala byť Kate videná, sa špecializuje na liečbu rôznych druhov rakoviny, vrátane rakoviny prsníka, vaječníkov, pľúc, prostaty, melanómu a leukémie. „Robím dobré pokroky, ale ako každý, kto prechádza chemoterapiou, vie, sú dobré a zlé dni. V tých zlých dňoch sa cítite slabí, unavení a musíte svojmu telu dať odpočinok. Ale v dobrých dňoch, keď sa cítite silnejší, chcete čo najviac využiť to, že sa budete cítiť dobre. Moja liečba pokračuje a bude ešte niekoľko mesiacov,“ povedala princezná z Walesu na svoju liečbu v polovici júna. Kate však doteraz neprezradila, aký typ rakoviny jej bol diagnostikovaný.

Zatiaľ čo sa Kate lieči, jej manžel, princ William, sa pochválil fotkou so svojimi deťmi a speváčkou Taylor Swift, na ktorej koncert zavítali. William v ten deň oslavoval 42. narodeniny, k čomu mu Swift v príspevku pogratulovala.

image

Princ William na svoje narodeniny išiel s deťmi na koncert Taylor Swift.

ats

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. september 2024 09:16