Celú kráľovskú rodinu novina úprimne potešila.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Kráľovská rodina prežíva obrovské šťastie! Princezná je tehotná

02.10.2024, 09:41
Kráľovská rodina

Aj na nich sa konečne usmialo šťastie! Kráľovská rodina prežíva neľahké obdobie, aktuálne sa však pochválili s pozitívnymi novinkami. Princezná Beatrice (36) je tehotná! Oznámil to buckinghamský palác a všetci členovia rodiny sa nepochybne veľmi tešia.

Predchádzalo tomu ťažké obdobie

Anglická kráľovská rodina už dlhšiu dobu prežíva ťažké chvíle. Princezne Kate totižto diagnostikovali rakovinu. Pred nedávnom úspešne ukončila chemoterapie. Podľa jej slov liečba nie je jednoduchá, je naopak veľmi vyčerpávajúca a stresujúca. Na okolnosti sa však snaží nazerať pozitívne a darí sa jej to najmä vďaka jej rodine. Jej manžel, Princ William, je neustále po jej boku. Tvrdia, že spoločne takéto nepríjemnosti prekonajú a veria, že to bude čo najskôr.

Čas na šťastie

Po negatívnych udalostiach však konečne nastal čas aj na tie pozitívne. Rodina sa postupne začína tešiť z niečoho oveľa radostnejšieho. Princezná Beatrice je staršia dcéra princa Andrewa, vojvodu z Yorku. Ako vnučka kráľovnej Alžbety II. a neter kráľa Karola III. je blízkou členkou britskej kráľovskej rodiny. Všetkých sa preto radostná novina o jej tehotenstve hlboko dotkla.  A prirodzene, najmä budúcich rodičov.

Do tretice všetko dobré

Sympatická Beatrice čaká dieťatko so svojím manželom, Edoardom Mapellim. V roku 2021 sa im narodila prvá dcéra Sienna, na jar jej pribudne súrodenec. Edoardo má z predchádzajúceho vzťahu aj osemročného syna Christophera Woolfa, známeho ako Wolfie. Ich rodina sa pomaly, ale isto rozrastá. A obaja vyzerajú tak, že ich to naozaj mimoriadne teší.

K aktualite sa prirodzene vyjadril aj palác.

„Jeho Veličenstvo kráľ bol informovaný a obe rodiny sú touto správou potešené,“ napísal Buckinghamský palác. Vyzerá to tak, že šťastné obdobie prišlo naozaj v najvhodnejšej chvíli. Po smútku a trápeniach sa konečne aj mi vyčasilo na lepšie dni. A my veríme, že už dlhodobo!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. október 2024 09:44