Jedna predpoveď mu už vyšla. Vyjde Loganovi Smithovi aj druhá, týkajúca sa smrti Charlesa?instagram/theroyalfamily
StoryEditor

Muž, ktorý na deň presne predpovedal smrť Alžbety II. zverejnil dátum, kedy zomrie nový kráľ Charles III.

12.10.2022, 15:00
Kráľovská rodina

Kráľovná Alžbeta II. zomrela pred mesiacom vo svojom obľúbenom sídle v Balmorale obklopená tými najbližšími. Hoci sa ju snažili navštíviť aj ostatní členovia rodiny, nestihli to včas. Aj keď sa obrovský žiaľ medzi ľuďmi celkom ustálil, ďalšie nepokoje spôsobil muž menom Logan Smith. Ten totiž najprv predpovedal presný deň smrti kráľovnej a nedávno aj dátum skonu Charlesa III.

Hovorí vám niečo meno Logan Smith? Pravdepodobne nie. V Británii sa však v posledných dňoch skloňuje veľmi často. Logan je muž, ktorý ešte v júli zverejnil na svojom twitterovom účte príspevok, v ktorom napísal presný deň, kedy najdlhšie slúžiaca panovníčka zomrie. Jeho predpoveď, ktorá spadala na 8. september, sa napokon aj vyplnila. Či už to bola náhoda alebo nie, v spoločnosti vyvolala veľký ošiaľ. Totiž, prednedávnom sa Logan rozhodol uverejniť ďalší príspevok, v ktorom predpovedal dátum smrti nového kráľa Charlesa III.

Vyjde mu predpoveď aj po druhýkrát?

Keď sa Logan rozhodol uverejniť deň, kedy umrie obľúbená panovníčka, nikto tomu nevenoval veľkú pozornosť. Avšak, tým že sa jeho veštba naplnila, jeho ďalší príspevok o dátume smrti nového panovníka sa verejnosťou a sociálnymi sieťami začal šíriť neuveriteľnou rýchlosťou. Podľa Logana by mal Charles III. umrieť 28. marca 2026. Možná veštba však ožila v najnevhodnejší čas, kedy Británia ešte stále smúti za svojou kráľovnou a musí prijímať fakt, že novým kráľom sa stáva jej syn. Keďže sa jeho príspevok stal okamžite virálnym, nastavil si svoj účet ako súkromný. Pravdepodobne sa bál názoru ostatných, no nevedel, že sa tomu aj tak nevyhne.

 

Verejnosť svojimi slovami pobúril

Loganov príspevok zaplavil všetky sociálne siete. Britániu však rozdelil na dva tábory. Niektorí veria jeho predpovedi, pretože mu vyšla aj pri kráľovnej Alžbete II., iní sú skeptickí a rozhorčení. „Nikto nemôže predpovedať, že kráľ Charles III. zomrie v roku 2026. Iba Boh môže určiť, v ktorý deň môže zomrieť,“ napísal jeden z používateľov. Na TikToku zverejnila video dokonca aj používateľka Hailey, ktorej príspevok nazbieral viac než 91 tisíc lajkov a komentárov, v ktorých si môžete prečítať veľké množstvo špekulácii. Napísala k nemu: „Odpočívaj v pokoji, Logan, Briti si ťa podajú.“ Aj keď bola väčšina nahnevaná z jeho predpovede, našli sa aj takí, ktorí sa prikláňali na jeho stranu. „Tiež si myslím, že bude vládnuť krátko, tak 5 až 10 rokov,“ napísal jeden z komentujúcich. Či už má Logan pravdu alebo nie, mnohí Briti sa obávajú smrti ďalšieho panovníka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:03