Pozrite sa, čo prezrádzajú hviezdy o novom panovníkovi a jeho budúcej vláde.instagram/theroyalfamily
StoryEditor

Čo predpovedajú hviezdy kráľovi Charlesovi? Zavedie rýchle a rozsiahle zmeny, tento okamih bude preňho kľúčovým

16.09.2022, 18:00
Celebrity

Aj keď kráľovná Alžbeta II. zomrela len nedávno, je viac než jasné, že novým britským panovníkom sa stáva princ Charles. Práve kvôli tejto skutočnosti svet obracia svoju pozornosť na nástupcu trónu a čaká, čo prinesie budúcnosť jeho panovania. Takisto ho pod drobnohľadom majú aj astrológovia, ktorí prezrádzajú, aký bude Charles podľa hviezd kráľom.

Nový panovník je pripravený nastúpiť na trón a prevziať zodpovednosť za krajinu a najmä kráľovskú korunu. Jeho nová pozícia so sebou prináša veľké množstvo výziev. Vzhľadom na to, že očakával svoj nástup, už nejaký čas môže pociťovať zmiešané emócie a obavy z tejto zmeny. Charles sa narodil ako Škorpión a podľa astrológie je jeho osobnosť presným príkladom tohto znamenia. Je extravagantný, hrdý, odvážny a známy najmä pre svoju vášeň, intuíciu a lojalitu. Charakteristickou črtou Škorpióna je schopnosť transformácie, a práve tá dáva Charlesovi možnosť prevziať trón s veľkým odhodlaním a očakávaniami. Pozrite sa, akým kráľom bude podľa hviezd.  

Byť kráľom bol jeho osud

Pre Charlesa je nástup na matkinu pozíciu nevyhnutný a predovšetkým vždy to bol jeho osud. To, že sa stal kráľom, pre neho znamená začiatok úplne novej éry. Podľa astrológie dosiahne Charles v okamihu korunovácie kľúčový okamih v jeho živote, na ktorý už dlho čakal. Stať sa kráľom však pre neho neznamená len stratiť osobu, ku ktorej najviac vzhliadal. V začiatkoch svojej vlády sa totiž môže pristihnúť aj pri tom, že sa bude sám seba pýtať, čo by urobila jeho matka v danej situácii. Jednoducho, na nového panovníka čaká veľa zmien. Nielenže musí opustiť to, kým bol doteraz, ale aj prevziať všetky zodpovednosti a právomoci svojej novej úlohy.

Vďaka šarmu sa môže tešiť obľube

Ako kráľ bude potrebovať neuveriteľnú vytrvalosť, sústredenie a pokoj, no zároveň bude musieť bojovať aj so svojou tvrdohlavosťou, aby dokázal odolať zmenám. Charles môže byť pre verejnosť na jednej strane inšpiratívny, silný a charizmatický, no na druhej sa môže aj kvôli maličkej chybe stať nenávideným človekom. Podľa hviezd je však stavaný na to byť vodcom, za čo nemôže len jeho šarm, ale aj schopnosť nadvlády. Ako panovník nebude mať strach bojovať o svoju autoritu, bude sa snažiť mať veci pod kontrolou a keďže miluje výzvy, nezloží ho len tak hocijaká prekážka. Takisto má veľké ambície, dobrý úsudok, silnú morálku, je optimistický, praktický a v spoločnosti veľmi aktívny.

Očakávajte rýchle a rozsiahle zmeny

Síce len čas ukáže, čo prinesie budúcnosť pre nového kráľa, no jedno je isté, hviezdy mu v tomto období dodávajú veľa na to, aby bol úspešným panovníkom. Charles sa bude vyžívať vo svojej sile, vďaka ktorej urobí v krajine veľa rýchlych a rozsiahlych zmien. To sa však bude diať pravidelne len kvôli tomu, aby ľudia nezabúdali, kto je tu najväčšou autoritou. Aj keď bude počas vlády poháňaný najmä svojim egom a urobí si zopár nepriateľov, vždy sa bude snažiť o to, aby bol silou dobra.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:16