Najkrajšie fotografie tehuliek britskej kráľovskej rodiny.dreamstime
StoryEditor

Nádherná Kate či Diana aj s bruškom: Toto sú najkrajšie tehuľky kráľovskej rodiny naprieč rokmi

23.03.2022, 06:00
Kráľovská rodina
Britská kráľovská rodina má naozaj rozsiahly rodokmeň. Pozrite sa s nami na najkrajšie snímky kráľovských tehuliek naprieč rokmi.

Na príchod potomstva sa každá z nich tešila a tehotenstvo si naplno užívala. Nádherná Kate či vysmiata princezná Diana s bruškom. Toto sú najkrajšie tehuľky britskej kráľovskej rodiny. 

Kráľovná Alžbeta II

Dnes sa kráľovná Alžbeta teší z vnúčat a pravnúčat, no sama si prešla štyrmi tehotenstvami. Na fotografii čaká princa Edwarda, ktorý sa narodil v roku 1963. Kráľovná sa na väčšine záberov snažila zamaskovať svoje bruško, pretože musela dodržiavať povinnosti a pravidlá týkajúce sa tehotenstva. V nenápadnom kostýme a s úsmevom na tvári si vykračuje na návštevu kráľovskej akadémie.

Princezná Anna

Jedinú dcéru kráľovnej Alžbety, princeznú Annu, neobišiel zmysel preš štýl ani počas tehotenstva. Na svadbe sestry svojho manžela sa nahodila do pruhovaných šiat so šatkou v podobnej potlači, ktorú doplnila elegantnou bielou pelerínou. V tomto čase čakala dcéru Zaru.

Sophie, Grófka z Wessexu

Manželka syna kráľovnej Alžbety, grófka z Wassexu, to po tehotenstve s dcérou Louise nemala jednoduché, keďže o jedno dieťa prišla a musela si prejsť ťažkým rizikovým pôrodom syna Jamesa. Ako 50-ročná tehuľka si však toto obdobie naplno užívala a nebála sa obliecť si ani farebné kúsky a ukázať vypuklé bruško.

Princezná Diana

Zosnulá manželka princa Charlesa, princezná Diana, žiarila šťastím pri oboch tehotenstvách. Z materstva sa tešila a bruško sa v štýlových outfitoch nikdy nehanbila ukazovať. Na fotografii sa nachádza na návšteve Bristolu, kedy ako 20-ročná čakala princa Williama. Jej synovia si svoju matku dodnes vážia, princ Harry sa dokonca po nej rozhodoval pomenovať aj svoju dcéru Lilibet Dianu.

Sarah Ferguson

Vojvodkyňa z Yorku, bývalá manželka princa Andrewa, sa nechala počas tehotenstva inšpirovať v štýle obliekania od svojej švagrinej, princeznej Diany. Na baletné vystúpenie sa nahodila do nádhernej červenej róby, ktorá však na verejnosti vyvolala rozruch. Vojvodkyňa sa ale nenechala odradiť a so šťastím v očiach všetkým ukázala, že aj keď je tehotná, môže si obliekať to, po čom túži.

Kate Middleton

K ukážkovým tehuľkám nepochybne patrí aj Kate Middleton, ktorá má s princom Williamom tri rozkošné deti. Počas posledného tehotenstva žiarila viac než kedykoľvek predtým. Je totiž skvelou mamou, ktorá si váži každý strávený moment so svojou rodinou. Tehotenské bruško sa nebála nikdy skrývať a vždy pôsobila sebavedome a hrdo.

Meghan Markle

Napriek všetkým škandálom v kráľovskej rodine patrí k jedným z najkrajších tehuliek aj vojvodkyňa zo Sussexu a manželka princa Harryho. Aj keď si musela po potrate bábätka v roku 2020 prejsť veľkou bolesťou, dnes je z nej matka dvoch nádherných detí. Vo farebných a žiarivých outfitoch vynikalo jej tehotenské bruško a nikdy neskrývala radosť z príchodu budúceho potomka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:27