Meghan Markle zažalovala jej nevlastná sestra za ohováranie a klamstvá.instagram/sussexroyal
StoryEditor

Meghan Markle žaluje jej nevlastná sestra. Tvrdí, že klame a robí zo seba obeť

08.03.2022, 12:00
Kráľovská rodina
Samantha Markle tvrdí, že jej nevlastná sestra Meghan Markle klame a robí zo seba obeť. Odkedy sa vojvodkyňa zo Sussexu zasnúbila s princom Harrym, jej rodina sa na ňu snaží nájsť a nahádzať všetku špinu. Nedávno sa ju Samantha rozhodla obžalovať za klamstvá týkajúce sa najmä jej detstva a rodinných príslušníkov.

Odkedy sa Meghan Markle zasnúbila s princom Harrym, jej rodina sa snažili využiť každý rozhovor, sociálne siete a otvorené listy na to, aby svoju sestru a dcéru mohli uraziť či vykresliť v čo najhoršom svetle. Samantha, nevlastná sestra bývalej herečky, sa tiež nahnevala na to, že nebola pozvaná na jej svadbu. Jedným z kľúčových momentov, ktorý len vystupňoval túto mediálnu vojnu, bol minuloročný rozhovor Meghan s Oprah Winfrey. Harryho manželka v ňom otvorene rozprávala o svojom detstve a rodinnom stave. Nedávno sa Samantha rozhodla reagovať na talkshow a zažalovať vojvodkyňu zo Sussexu za ohováranie a nepravdivé informácie.

Meghan údajne nevyrastala v chudobe

Meghan Markle obžalovala nevlastná sestra Samantha za údajné ohováranie a nepravdivé informácie, ktoré podala v rozhovore s Oprah Winfey v roku 2021. Tvrdí, že slová bývalej herečky boli vypovedané tak, aby zničili povesť jej rodiny a vystavili ju poníženiu a hanbe. Meghan mala údajne klamať o tom, že je „jedináčik“ a o tom, kedy si zmenila svoje priezvisko. Takisto tvrdila, že vyrastala v chudobe a musela od 13 rokov pracovať. „Obžalovaná nebola vo veku 13 rokov nútená pracovať v slabo platených zamestnaniach, aby sa uživila. Naopak, navštevovala elitné a drahé súkromné školy, kurzy tanca a herectva v Los Angeles, ktoré platil jej otec. Tiež jej platil celé vysokoškolské vzdelanie vrátane školného, nájomného a životných nákladov,“ povedala Samantha, ktorá dodala, že si ich otec musel na spomínané náklady brať pôžičky, aby to finančne zvládol.

Jej rodina je nahnevaná a sklamaná

V žalobe spomína, že Meghan klamala aj v tom, keď povedala, že svoju sestru videla za život len niekoľkokrát, a to naposledy pred 18 rokmi. „Toto nie je pravda. Samantha trávila s obžalovanou veľa času počas svojho detstva. Dokonca, istý čas bývali v tom istom dome. Samantha brávala Meghan zo školy, na zmrzlinu či do nákupného centra a strávila s ňou veľa rodinných dovoleniek,“ uviedol nahnevaný otec Meghan a Samanthy na súde. Rodina vojvodkyne zo Sussexu je veľmi sklamaná a tvrdí, že jej vymyslený príbeh si protirečí s realitou. Podľa nich sa snažila zo seba urobiť obeť, ktorá sa dostala z chudoby do života v rozprávke. Aj keď právnik Meghan označil obžalobu za nepodloženú a absurdnú, Samantha trvá na svojom a žiada náhradu škody vo výške 75 000 dolárov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:25