Dara Rolins sa predviedla v super forme.archív
StoryEditor

Dara ​ukázala pestovanú tvár. Exkluzívnu launch party pre Light Therapy hostila aj tieto hviezdy

10.10.2024, 09:44
Celebrity

Light Therapy Face Mask je revolučná kozmetická pomôcka určená na domáce použitie, ktorá využíva LED svetelnú terapiu na zlepšenie stavu pleti. Táto inovatívna maska pomáha redukovať jemné vrásky, zjednocovať tón pleti a bojovať proti akné pomocou rôznych vlnových dĺžok svetla. Vďaka jednoduchej aplikácii a bezpečnému používaniu sa stáva ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú efektívnu starostlivosť o pleť priamo z pohodlia domova.

V nádherných priestoroch Royal Clubu v Prahe konala očarujúca launch party, ktorú usporiadala majiteľka Envy Therapy, Natália Selveková. Na podujatí bola v centre pozornosti najnovšia kozmetická pomôcka na domáce použitie – Light Therapy Face Mask, ktorá slúžila aj ako skvelá dekorácia a názorná ukážka na modeloch a modelkách.

Jedinečný produkt, ktorý sľubuje revolúciu v starostlivosti o pleť, prilákal množstvo známych tvárí. Medzi hosťami nechýbala ani Dara Rolins, ktorá sa stala „krstnou mamou“ inovatívnej masky. Okrem nej sa na akcii zúčastnili aj mnohé ďalšie slovenské a české celebrity.   Hostia si užili večer plný výnimočnej atmosféry.

FOTO V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:15