Dara si stavia svoj vysnívaný domov.Instragram/Dara Rolins
StoryEditor

Unikli fotky Dary Rolins, ktoré mali radšej ostať tajomstvom: „Doktor ma podrazil,“

09.02.2024, 08:00
Celebrity

Nie je žiadnym tajomstvom, že Dara Rolins si k svojmu dokonalému vzhľadu neraz dopomohla rôznymi plastikami. Estetickú medicínu naposledy využila v roku 2022, keď sa zverila do rúk prestížneho ukrajinského lekára, Maxima Ivanchuka. Tentokrát si za krásou odbehla do Talianska, no lekár, ktorého si vybrala nie je práve diskrétny.

Hoci Dara o zákrokoch, ktoré podstúpila hovorí otvorene, niektoré detaily si predsa len chcela nechať pre seba. Napríklad fotky či video, na ktorom je bez akéhokoľvek mejkapu.

Podraz od lekára

Médiami preletelo video, ktoré uniklo z kliniky, na ktorej pôsobí aj doktor Michele Pascali. Práve ten mal operovať našu popovú divu a dopomôcť jej k tomu, aby opäť vyzerala o niečo mladšie. A je zjavné, že aj on sám bol nadšený z toho, že sa mu pod ruky dostala hviezda takého formátu, ktorú sledujú tisíce fanúšikov. Neváhal sa preto pochváliť videom, na ktorom je Dara celkom bez mejkapu a vidieť tak všetky nedokonalosti na jej tvári. Z toho speváčka samozrejme nebola nadšená a ešte z nemocničného lôžka sa rozhodla reagovať a situáciu objasniť.

Odkaz pre fanúšikov

Dara má už 51 rokov a na svoj vek ani zďaleka nevyzerá. Môže za to ďakovať genetike, zdravému životnému štýlu, ktorý zahŕňa veľa pohybu, ale aj racionálne stravovanie, no v neposlednom rade aj estetickej medicíne. Aj napriek tomu, že žiadne zo svojich zákrokov nedrží pod rúškom tajomstva, predsa len nemá potrebu zdieľať všetko a so všetkými: „Zrejme je už mojim osudom, že veci, ktoré si chcem nechať pre seba a v súkromí vyplávajú na povrch snáď skôr, než sa stanú. Priznávam, je to občas veľmi nepríjemné...a rovnako ako pred dvoma rokmi mal istý doktor potrebu zdieľať so svetom úpravu môjho nosa, tak aj tentokrát sa našiel ďalší, ktorý sa chcel pochváliť zákrokom, a že má u seba "Darinku", 715 tisic sledujúcich...čo na to povedať...Nemám potrebu zdieľať a už vôbec nie ospravedlňovať svoje rozhodnutie, nemám voči nikomu ani oznamovaciu povinnosť, len sa to proste stalo. Je to moja vec. Moje súkromie. Teraz je môj čas, sama pre seba...uzdraviť sa, nabrať silu a spamätať sa z podpásovky, ktorú mi po sláve bažiaci doktor a bulvár naservíroval...ps: ... a že nie som na fotkách či videu pána doktora moc pekná? No, nie som! A kto je? Ráno keď vylezie z postele, alebo ked‘ má pred zákrokom vydezinfikované vlasy aj celú tvár...Ktorá žena sa upravuje či maľuje do nemocnice? Ja nie! Takúto fotku nechcete ani do rodinného albumu, nie ešte do médií, maaarja !!! No čo už, je to vonku a s celou parádou:). Teším sa na vás v lepších časoch, pozdravujem a hlásim, že mám po zákroku, pacient prežil.“

image

Ukážky z videa, s ktorým sa Dr. Pacali pochválil.

Instagram/Michele Pascali
image

Dara Rolins podstúpila zákrok, ktorý mal zatiaľ pred verejnosťou ostať utajený.

Instagram/Michele Pascali
image

Dara s partnerom.

Instagram/Michele Pascali
image

Ukážky z videa, s ktorým sa Dr. Pacali pochválil.

Instagram/Michele Pascali
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. apríl 2024 02:55