Agáta Hanychová sa rozhodla mať už uložený testament. Profimedia
StoryEditor

Agáta Hanychová už má spísaný závet. Je namierený proti všetkým jej mužom

21.10.2024, 12:41
Celebrity

Síce má Agáta Hanychová iba 39 rokov už sa stihla u právnika poistiť. Úspešná influencerka už nemá zrejme do vrecka hlboko a tak sa rozhodla zárobky aj dom odkázať tým najmilovanejším. Otcov jej troch ratolestí z testamentu nemilosrdne vyškrtla.

Po všetkých patáliach a dramatických rozchodoch si povedala, že chce byť poistená a už žiadny muž nebude v budúcnosti na nej a jej sláve benefitovať. Nasporené zárobky sa rozhodla odkázať výlučne svojim deťom. 

Agáta Hanychová vo svojom pravidelnom podcaste vyrazila dych fanúšikom. Priznala totiž, že už má v šuplíku uloženú svoj závet. Podľa jej slov v ňom nefiguruje žiadny muž ani jej aktuálny manžel a otec jej prvorodeného syna Krišpína, Miroslav Dopita.

"Nemám poistenie, ale mám závet," vyšlo prekvapivo z Agátiných úst v podcaste. "No to nie je poistenie," smiala sa jej Ornella, s ktorou škandalistka internetovú reláciu nahráva. "No to je dosť veľké poistenie," povedala rázne Agáta. "A proti komu?" spýtala sa jej kamarátka. "Proti oteckom. Ja mám závet, že všetko zdedí moje deti," dodala Hanychová, ktorá sa tak najskôr rozhodla po posledných udalostiach, ktoré sa týkali bývalého partnera Jaromíra Soukupa. Ten sa totiž nedávno pobil s brunetkiným manželom Miroslavom Dopitom. Z náhlej bitky si odniesol monokle a zlomený nos. Influencerka potom tvrdila, že sa skrátka bojí o svoj život. Bývalý šéf televízie Barrandov mal pri sebe doma legálne držanú zbraň. Až teda donedávna. Jaromír o svoju zbraň prišiel. Zobrala mu ju polícia a môže ju mať zabavenú ešte dlhé roky, záleží na rozsudku.

Agátin závet sa podľa jej slov netýka len Jaromíra Soukupa, s ktorou má najmladšiu dcéru Rozárku. Zrejme je do nej zakomponovaný aj otec Mii Jakub Prachař. S ním mala Agáta v minulosti aj problémy. Jakub si totiž neželal, aby ich dcéru Miu ukazovala na sociálnych sieťach, a Agáta požadovala vyššie alimenty. Nakoniec sa dvojica dohodla.

Predmetom rozvodu bola u nich aj nehnuteľnosť, ktorú spolu postavili. Údajne jej moderátor vilu len tak nedaroval. Z jeho polovice ho mala Agáta spravodlivo vyplatiť.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. október 2024 12:47