Agáta Hanychová a Dominika Mesarošová boli dlhé roky dobrými kamarátkami.Profimedia
StoryEditor

Skočili si do vlasov kvôli mužovi. Si zlatokopka a prasa, odkázala Hanychová kamarátke!

06.09.2024, 10:45
Celebrity

Vyzerá to tak, že známy podnikateľ Jaromín Soukup (55) už svoje srdce otvoril novej láske naozaj naplno. Začalo sa totižto šepkať o tom, že randí s playmate, Dominikou Mesarošovou (38). Nebolo by na tom nič zvláštne, keby práve ona nebola najlepšou kamarátkou jeho EX! Jeho bývalá partnerka, Agáta Hanychová (39), na svoju reakciu nenechala dlho čakať. Svoje znechutenie ani najmenej neskrýva. Takýto odkaz Dominika určite nechcela počuť.

Známy český moderátor a podnikateľ, Jaromín Soukup, tvoril isté obdobie pár s modelkou Agátou Hanychovou.  Po rozchode sa dokonca vrhli do súdnych sporov, pretože spolu majú dcéru Rozárku. Aktuálne ju majú v striedavej starostlivosti a vyzerá to tak, že to istým spôsobom funguje.

Koniec priateľstvu?

Moderátor sa však pomerne rýchlo vrhol do nového vzťahu. Všetko nasvedčuje tomu, že jeho novou láskou je vyzývavá blondína, Dominika Mesarošová. Faktom zostáva, že práve tieto dve dámy sa poznajú už od svojich pätnástich rokov! Dlhodobo boli dobrými kamarátkami, vyzerá to tak, že od dnešného dňa bude všetko inak.

Mnoho fanúšikov netrpezlivo čakalo na reakciu Agáty. Tá sa vyjadrila naozaj pohotovo a pred ústa si servítku rozhodne nedávala. Na sociálne siete natočila poriadne drsný odkaz.

,,Musím povedať, že ma to opäť zasiahlo! Dominika vie, ako ťažko som niesla, keď Gábina (jej bývalá kamarátka) bola s Jaromírom, a nepovedala mi to. Takže ak je to naozaj realita, tak je Dominika fakt prasa!“ povedala so znechuteným tónom v hlase.

Agáta: Je to zlatokopka!

Na druhej strane však k nečakaným okolnostiam zaujala aj iný, ako negatívny postoj. Vyjadrila taktiež to, že práve takúto partnerku si jej ex zaslúži, tu je dôvod!

„Ak sa niekto Jaromírovi Soukupovi pomstí za všetky dievčatá a ak niekto naozaj vie byť zlatokopkou, tak je to Dominika! Ona vie s chlapmi zacvičiť a niečo z nich vytiahnuť,“ konštatovala Agáta. „Takže ti, Dominika, držím palce a vráť mu to za nás za všetkých!“ Pri týchto slovách však ani náhodou neskončila. Niekoľko drsných poznámok adresovala aj samotnému moderátorovi.

„Ak ma chceš fakt naštvať, tak zbaľ moju mamu! Mia je na to našťastie malá,“ povedala, čím narážala na bývalého riaditeľa televízie Barrandov. Sedemročnú Miu má Agáta s exmanželom Jakubom Prachařom (41).

image

Agáta Dominike nahrala naozaj drsný odkaz.

Profimedia

Nenápadne rovnaká dovolenka

O novom vzťahu sa začalo špekulovať už na konci augusta. Moderátor bol totižto na dovolenke v španielsku, kde má svoj vlastný dom. Zhodou náhod, na tom istom mieste si oddych dožičila aj spomínaná influencerka. Prezradili sa aj tým, že dokonca prileteli rovnakou linkou! Tak toto už naozaj začínalo byť podozrivé.

Samy si však môžu za niekoľko ďalším prerieknutí a vlastných odhalení. Agáta verejnosti povedala informáciu, že jej dobrá kamarátka sa vlastne prezradila úplne sama. Pred samotnou Agátou, matkou jeho dcéry, bez hanby hovorila o tom, že vie, čo má Jaromír pripravené pre ich malú Rozárku v taške. Istým spôsobom asi nedomyslela to, že jeho bývalá partnerka si vie dať jedno s druhým dohromady.

Čo na to Dominika?

Netrvalo dlho a sama Dominika na svojej sociálnej sieti zverejnila vyhlásenie. Nepovedala zatiaľ nič konkrétne, avšak aspoň nenápadne povedala zopár slov.

„Ospravedlňujem sa, som dnes naozaj veľmi pracovne zaneprázdnená, čo je pre mňa dnes prioritou. Napriek tomu mi samozrejme nemohlo uniknúť to, čo sa dnes vlastne deje. Moje vyjadrenie ešte dám. Medzitým prosím všetkých svojich sledovateľov, aby nepísali nenávistné sms s názormi bez toho, aby niekto tušil, ako sa veci majú. Ďakujem za pochopenie, vaša Dominika,“ napísala v stories na instagrame, tajomne. Na detailnejšie vyjadrenie si pravdepodobne ešte chvíľu budeme musieť počkať. Čo však na teraz nevieme spochybniť je to, že v tejto trojici to rozhodne poriadne iskrí. A čo bude ďalej? Nechajme sa prekvapiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 23:12