Soud o dceru Miu Pracharovou herce Jakuba Prachare a modelky Agaty Hanychove, Obvodni soud pro Prahu 6, 27. 3. 2024,Image: 859973423, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: noProfimedia - Standardis
StoryEditor

Agáta Hanychová dosiahla svoje! Soukup zrušil tento zásadný zákaz

13.04.2024, 08:00
Celebrity

Medzi Agátou Hanychovou a Jaromírom Soukupom to posledné mesiace poriadne vrie. Dvojica má za sebou súdne pojednávania a Agáta musí rešpektovať prianie otca jej najmladšej dcéry Rozárky, aby jej tvár nezverejňovala na sociálnych sieťach. To až do dnešného dňa rešpektovala. Dnes však fotografia roztomilého dievčatka visí v celej kráse na jej profile na sociálnych sieťach.

Zverejňovanie fotografií spoločnej dcéry si nepraje ani Jakub Prachář. Soukup však výnimočne pristúpil na kompromis.

Stop fotografiám

Agáta je známa tým, že so svojimi fanúšikmi zdieľa mnoho zo svojho súkromia. To sa však nepáči jej bývalým partnerom. Zákaz zverejňovania maloletej dcéry Mii dokonca Jakub Prachář dosiahol súdnou cestou. Rovnako dostala embargo na zverejňovanie fotiek, na ktorých by bola tvár malej Rozárky aj od Jaromíra Soukupa. Tento zákaz však Hanychová s veľkou radosťou párkrát porušila, čím ho samozrejme poriadne vyprovokovala.

image

Rozária oslávila svoj prvý rok.

Instagram/Agata Hanychova
image

Zverejňovanie tvári ich dcér ma zakázané.

Instagram/Agata Hanychova
image

Rozária oslávila svoj prvý rok.

Instagram/Agata Hanychova
image

Agáta zverejňuje svoje dcéry len takýmto spôsobom.

Instagram/Agata Hanychova

Dal jej výnimku

Vzhľadom k tomu, že spor medzi Hanychovou a Soukupom už dávno prekročil hranice Čiech, aj slovenskí fanúšikovia dnes ostali v poriadnom šoku. Influencerka totiž zverejnila detailnú fotku malej Rozárie počas oslavy jej prvého roka. Hneď na to sa spustila vlna kritiky, prečo opäť provokuje a či jej porušovanie pravidiel za to stojí. Agáta však v komentári spomenula zásadnú vec: „Moje:) 1!!! A btw…neporušuji nic,otec to dovolil.“ Čím dala jasne najavo, že so Soukupom si zverejnenie fotky na sociálnej sieti vopred odkomunikovala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09