Hanychová sa vydala za svojho ex, Miroslava Dopitu. S otcom jej dcéry Rozárky sa teraz drsne pobili.Archiv MAFRA
StoryEditor

NENÁVISTNÁ BITKA Soukupa a Dopitu! Hanychovej muži sa pobili do krvi, skončili v nemocnici

24.09.2024, 10:34
Celebrity

Pondelkové odovzdávanie dcéry nedopadlo podľa predstáv ani jedného rodiča. Bývalý partner Agáty Hanychovej, Jaromír Soukup, sa do krvi pobil s jej manželom Miroslavom Dopitom. Pri dome influencerky zasahovali vozidlá záchrannej služby aj polície. Obaja skončili v nemocnici až taký dopad mal konflikt dvoch mužov o jednu ženu.

Došlo k pästnému súboju. Keď Agáta Hanychová odovzdávala do starostlivosti českému milionárovi ich spoločnú dcérku Rozárku, ešte netušila, aký krvavý spor nastane. Soukup mal poriadne vytočený vstúpiť na pozemok svojej ex Hanychovej a pustiť sa do potýčky s jej manželom aktuálne už manželom Dopitom. Tiekla krv a museli zasahovať záchranné zložky i sanitka.

image

Jaromír Soukup 

Profimedia - Standardni obsah

Agáta po incidente vypovedala na polícii, kde celý konflikt popísala. Medzitým prišla do jej domu k deťom obetavá babička Veronika Žilková. "Prišla som, keď tu bolo päť policajtov, záchranky, krv a zúfalo plačúce deti. On vnikol k nim na záhradu... ale vieme, prečo provokuje, nenávidí Dopitu," uviedla pre Blesk Žilková.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. september 2024 10:57