Vlado Voštinár priznal, že v Inkognite ho spočiatku nechceli.Archív/ Mafra
StoryEditor

Vlado Voštinár na rovinu: V Inkognite ho nechceli, toto bol najväčší stres jeho života

15.10.2024, 07:00
Celebrity

Jeho meno poznáme všetci a zväčša sa nám spája s obľúbenými, oddychovými reláciami. Vlado Voštinár (60) patrí medzi jedného z najpopulárnejších moderátorov. Jeho hlas pravidelne dopĺňa čaro našich obývačiek, či už z relácie Nové bývanie alebo z Inkognita. Dnes je populárny avšak jeho začiatky vyzerali celkom inak. Dnes na ne spomína s nadhľadom a veľkou pokorou. Kedysi si prešiel náročnými životnými skúškami. Do Inkognita sa údajne nehodil. Takto vyzerala jeho najväčšia životná skúška.

Vlado Voštinár je slovenský moderátor, ktorý si verejnosť získal najmä vďaka svojej prirodzenosti a ľudskosti. Moderuje reláciu, v ktorej záujemcom pomáha nájsť si vysnívané bývanie ale aj takú, v ktorej slávne osobnosti hádajú tajných hostí. Presne tak. Je to obľúbené Inkognito. Zábavná relácia je roky mimoriadne obľúbená. Moderátor, ale ani nedúfal, že pristane práve jemu.

Vladimír Voštinár aktuálne na kamerách pôsobí absolútne suverénne. Bez hanby a s úsmevom predstavuje populárnych hostí a očividne si s nimi užíva všetky príjemné momenty. Musíme uznať, že vo svojej profesii je dnes naozaj odborník. Je za tým, ale množstvo dlhoročnej driny, kým sa vypracoval na profíka.

Prišiel im nudný

Do obľúbenej relácie Inkognito sa dostal už v roku 2003. Aktuálne si zaspomínal na svoje začiatky, ktoré rozhodne neboli jednoduché. Vlado totiž priznal, že pôvodne ho vôbec obsadiť nechceli. Dôvod takéhoto verdiktu vás zaručene prekvapí!

,,Pôvodne ma vôbec nechceli obsadiť, to som sa dozvedel až po rokoch. Producent totiž nebol so mnou stotožnený, prišiel som mu nudný. Chcel tam mať väčšieho šoumana. Napokon ma obsadil. On bol kráľ šoubiznisu, všetci mi hovorili, že si mám pamätať všetko čo hovorí,“ povedal do éteru v Rádiu Melody.

Piate koleso na voze

Napokon však uznávaného producenta predsa len niečím presvedčil. A vyzerá to tak, že dobre urobil. Vlado ďalej priznal, že v momente, keď ho do relácie nasadili, bola to bezpodmienečne najťažšia úloha jeho života. Chystal sa na obrovskú výzvu a sám priznáva, že taký stres ešte nikdy v živote necítil.

,,Vladko, pred vami budú najväčšie hviezdy aké Slovensko má. Oni netušia, kto ste vy. A vy musíte urobiť ten program tak, aby bolo vidieť že ste líder, ale zároveň budete piate koleso na voze,“ povedal mu na rovinu producent. Sympatický moderátor si ťažkú výzvu uvedomoval a podľa jeho slov, bolo najťažšie získať si od populárnych umelcov ich dôveru. Bez nej by to pravdepodobne nefungovalo a relácia by nijakú sledovanosť nemala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 11:31