Mária priviedla na svet svoju prvorodenú dcéru.zdroj: TV Markiza
StoryEditor

Tajný pôrod Chrenekovej. Pohlavie je známe a aké meno dala vysnívanému bábätku?

11.10.2024, 18:00
Celebrity

Mária Chreneková Pietrová (40) okolo seba nikdy nerobila žiadny mediálny rozruch. Práve naopak. Svoje súkromie si stráži a nikdy neplnila plátky bulvárnych novín žiadnymi informáciami z jej života. Aj o tehotenstve sa verejnosť dozvedela až po niekoľkých mesiacoch. Dnes je však už z Márie mama. Teší sa z vysnívaného bábätka.

Mária sa o túto skutočnosť síce nepodelila na žiadne sociálnej sieti, ako to robia mnohé celebrity, no blízky zdroj z jej okolia potvrdil, že známa moderátorka už skutočne porodila. Moderátorka sa vydala v roku 2013 za syna oceliarskeho magnáta Tomáša Chreneka ml., ktorého otec Tomáš Chrenek st. aktuálne kraľuje v rebríčku najbohatších Slovákov s majetkom 2 miliardy eur. Doteraz bol manželský pár bezdetný a blondínka stále chodila do práce. Mnohí sa začali pýtať, kedy kráska založí rodinu. 

Krásna správa

Nie je známy presný dátum, kedy sa z Márie a jej manžela Tomáša Chreneka ml. stali rodičia. Túto informáciu si pár zatiaľ necháva pre seba. Z bábätka sa však teší nielen Mária a jej partner, ale aj jeho rodičia, ktorí patria k jedným z najbohatších ľudí na Slovensku a v Čechách. Práve u našich susedov bude Mária svoju prvorodenú dcéru vychovávať a to priamo v luxusnom kaštieli. Moderátorka ostáva verná svojej povesti a zatiaľ o dcérke zaryto mlčí. Známe nie je ani jej meno. Informáciu o tom, že dieťatko je už na svete priniesol denník Plus 1 deň.

Život ako z rozprávky

Mária sa nikdy nezúčastňovala žiadnych párty a nikdy nedala médiám dôvod na špekulácie o jej súkromí. Práve naopak. Žije usporiadaný život a viac ako svetlá reflektorov jej zrejme vyhovuje držať sa trošku v úzadí. Kým si Mária pravidelne sadala do moderátorského kresla žila v ružinovskom byte. Teraz sa jej domovom stal zámok Koloděje v Čechách, ktorý je od Bratislavy vzdialený viac ako šesť hodín autom. Chrenekovej dcéra tak bude vyrastať ako skutočná princezná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 11:43