Eva Holubová je považovaná za ikonu českej hereckej scény.Archiv MAFRA
StoryEditor

Eva Holubová po vážnej operácii! Je poriadne sklamaná, zažila katastrofálne správanie

11.10.2024, 11:17
Celebrity

Eva Holubová (65) je jednou z najznámejších českých herečiek. Verných fanúšikov má však aj na Slovensku. Aktuálne bola na vážnej operácií, po ktorej sa pomaly zotavuje. Zákrok podľa jej slov dopadol dobre, niekoľko vecí ju však poriadne šokovalo. Takéto správanie v nemocnici ani náhodou nečakala. Je jej to ľúto a hovorí, že je skutočne sklamaná.

Sympatická česká herečka Eva Holubová, patrí do dnes k jedným z najobsadzovanejších. Fanúšikovia ju poznajú najmä z kultových filmov ako Pelíšky, Účastníci zájezdu, či Samotáři. Nadšencov si získala najmä svojim talentom, prirodzenosťou a pokorou. Pri jej filmoch sa vždy perfektne zabavíte a zároveň zaručujú dávku kvalitnej kinematografie.

Fanúšikov nechala hádať

Za posledné obdobie však svojej práci musela dať na chvíľu pauzu. Do jej života sa jej primiešali zdravotné komplikácie, ktoré si vyžadovali okamžité konanie.  V lete jej lekári objavili aneuryzmu. V jednoduchosti, ide o rozšírenú tepnu v našom tele, v medicíne sa popisuje ako výduť alebo vypuknutie tepnovej steny. Herečka sa o svoj problém podelila aj so sledovateľmi na instagrame. Pridala tajomnú fotografiu svojho nálezu a vyzvala ľudí, aby hádali čo to je. Oni to v komentároch ihneď uhádli a bolo preto ihneď zrejmé, čomu sa bude Eva v najbližších mesiacoch venovať.

Herečka začala svoj problém okamžite riešiť. Pár dní pred vstupom do nemocnice ešte aktívne pracovala, dnes si musí dožičiť oveľa viac oddychu.

„Večer som si ešte odskočila zahrať Líbanky na Jadrane, ale na druhý deň som sa stala poslušnou pacientkou lekárov a hlavne pani doktoriek,“ napísala úprimne Holubová.

V nemocnici si ju fotili!

Dnes už má po zákroku a podľa jej slov sa všetko vydarilo perfektne. Až na správanie, s ktorým sa v nemocnici stretla.

,,Neubránim sa rôznym špekuláciám a foteniu zo strán návštevníkov nemocnice, keď ma vezú na nejakú procedúru. Sestričky sa ma pýtajú, či ma to prekáža. Ale to asi nie je to slovo, mňa to mrzí, že si človek fotí človeka, ktorý má problémy. Som vďačná za úsmev, za pozdrav a vďaka tomuto prejavu, kašlem na tých amatérskych paparazzi. Predstavujem si, ako prídu domov a povedia: Božka, dneska pre teba niečo mám. Aha, rozstrapatená Holubka v pacientskom mundúre!“ napísala smutná Holubová na sociálnej sieti.

Eva pochválila prístup odborníkov, avšak zaráža ju ten ľudský. Myslí si, že takéto správanie nie je v poriadku a tak povediac, ona by sa na ich mieste hanbila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:10