Vlado Voštinár priznal, že v Inkognite ho spočiatku nechceli.Archív/ Mafra
StoryEditor

Vlado Voštinár na rovinu: V Inkognite ho nechceli, toto bol najväčší stres jeho života

15.10.2024, 07:00
Celebrity

Jeho meno poznáme všetci a zväčša sa nám spája s obľúbenými, oddychovými reláciami. Vlado Voštinár (60) patrí medzi jedného z najpopulárnejších moderátorov. Jeho hlas pravidelne dopĺňa čaro našich obývačiek, či už z relácie Nové bývanie alebo z Inkognita. Dnes je populárny avšak jeho začiatky vyzerali celkom inak. Dnes na ne spomína s nadhľadom a veľkou pokorou. Kedysi si prešiel náročnými životnými skúškami. Do Inkognita sa údajne nehodil. Takto vyzerala jeho najväčšia životná skúška.

Prvý deň si nepamätá

A ako vyzerali jeho prvé televízne dni? Rozhodne nie tak, ako si predstavoval. Zo začiatku pociťoval obrovský strach, stres a trému. Tvrdí, že do tohto obdobia by sa nikdy nechcel vrátiť a je na seba hrdý za to, že ho zvládol prekonať.

,,Mal som tak šialenú trému, že ja ani neviem ako sa to udialo. Ja neviem ako a či som vôbec prišiel na pódium, nepamätám si z toho nič,“ povedal úprimne Voštinár. Po niekoľkých razoch sa však začal so svojou úlohou stotožňovať a konečne začal mať pocit, že na svoje miesto naozaj patrí. Po práci chodieval so spomínaným producentom pravidelne na večere. Diskutovali tam o jeho práci a dostával pravidelné rady ako ďalej postupovať. Tvrdo na sebe pracoval a vyzerá to tak, že to rozhodne malo zmysel.

A potom to začalo fungovať...

Vlado ďalej otvorene uznal aj to, že takéto situácie vníma ako prínosné. Koniec koncov, naučili ho naozaj veľa a boli pre neho tou najväčšou školou. Postupom času si jeho kvality začalo uvedomovať aj vedenie. 

,,Mám pocit, že on potom uveril, že to naozaj nemusela byť strela mimo terč. Začalo to fungovať a mne sa možno podarilo naplniť aj tú dramaturgickú linku. Do dnes máme výborné vzťahy, fungovalo to vždy nádherne,“ povedal moderátor s úctou.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 11:31