Helena Vondráčková ľutuje, že nikdy nemala deti.Archív/ Mafra
StoryEditor

Helena Vondráčková odhalila svoju najväčšiu bolesť: Nemala som šťastie mať deti

07.10.2024, 10:00
Celebrity

Dlouhá noc, Sladké mámení či Léto je léto. Toto sú jedny z najznámejších hitov populárnej a obľúbenej hudobnej legendy, Heleny Vondráčkovej (77). Hovorí sa, že jej skladby sú nestarnúce a rovnako sa to tvrdí aj o ich speváčke. Helena na svoj vek vyzerá naozaj perfektne. Sama o sebe tvrdí, že si na seba musí dávať pozor a v živote je len niekoľko vecí, ktoré ľutuje. Jednou z nich je skutočne mimoriadne citlivá oblasť.

Helena Vondráčková je talentovaná česká speváčka a herečka, ktorú si počas jej kariéry zamilovali tisíce ľudí. Je o nej známe, že okrem šikovnosti je mimoriadne charizmatická a večne pozitívne naladená. Taktiež naspievala hity, ktoré nepochybne každého vytiahnu na tanečný parket. A to si naozaj zaslúži veľký obdiv.

Šikovná blondína sa pomaly blíži k osemdesiatke, na svoj vek však ani náhodou nevyzerá. Speváčka sa o seba poctivo stará. Dlhé roky takmer každodenne cvičí, venuje sa plávaniu, posilňovaniu či joge. Sama otvorene tvrdí, že telo jednoducho neoklameme. Vráti nám len to, čo mu dáme. V konečnom dôsledku je len a len na nás ako k nemu budeme pristupovať.

Energie má niekedy až priveľa

Helena si svoj vek uvedomuje a tvrdí, že si už na seba musí dávať pozor. Nehovoríme len o zdravom životnom štýle, aj o bežných aktivitách. Svojim fanúšikom prezradila, že nedávno sa omylom potkla na svojich vlastných šatách a zrútila sa dole vysokým schodiskom. Od vtedy je poučená, že musí byť o niečo opatrnejšia. Temperamentná dáma má problém s tým, že chce naraz stíhať priveľa vecí a energiou srší doslova na všetky strany. Aj keď takéto nastavenie je rozhodne obdivuhodné, niekedy je pre ňu pomerne náročné.

Čo nejde, to nejde

Sympatická speváčka si myslí, že svoj život žila vždy maximálne naplno. Venuje sa tomu, čo miluje a trávi čas so svojimi najbližšími. Napriek jej spokojnosti však existuje oblasť, ktorú ju vždy zarmúti. Umelkyňa nemá deti a úprimne priznáva, že vždy chcela. Dnes je s vlastnou situáciou zmierená, avšak netají sa tým, že ju to mrzí.

,,Nemala som to šťastie mať deti. Milujem ich a vždy som sa o ne rada starala. To je niečo, o čom si hovorím škoda. Čo nejde, to nejde. Toto si človek nevymodlí, sú iné deti, ktoré mám na starosti. Pomáham pri rôznych televíznych benefičných programoch a na to sa vždy teším,“ povedala speváčka v rozhovore pre portál Blesk.

Vyzerá to tak, že Helena je so svojím osudom absolútne stotožnená. Život dnes prijíma taký, aký v skutočnosti je. Krásny, ale aj náročný zároveň. V závere by sme radi spomenuli aj životné motto, ktoré by odkázala o niekoľko rokov mladšej verzií seba samej. Dámy, týmto by sme sa nepochybne mali riadiť úplne všetky.„Ži život plnými dúškami a užívaj si každú sekundu života.“

​Aj Zora Czoborová

Naša najznámejšia fitneska sa pred časom tiež vyjadrila k skutočnosti, že sa jej nikdy nepodarilo počať potomka a ako to prežíva. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 09:34