Helena a Karel boli dlhé roky najlepšími priateľmi.Profimedia
StoryEditor

Helena Vondráčková na rovinu: Takto Ivana zbalila Gotta, vedela presne ako na to!

01.10.2024, 10:00
Celebrity

Hovorí sa, že keď sa vám niekto páči, jednoducho nepoznáte zábrany. Rovnako to bolo aj v prípade legendárneho speváka Karla Gotta a jeho manželky Ivany Gottovej (48). Známa česká speváčka, Helena Vondráčková (77) a o nich prezradila ako sa spoznali. Odhalila aj to, kto koho zbalil a ako sa mu to podarilo. Vyzerá to tak, že za svojím cieľom si šli naozaj bezkonkurenčne.

Helena Vondráčková je populárna česká speváčka a herečka, ktorú nepochybne poznáme všetci. Vďačíme jej za obľúbené hity ako napríklad Dlouhá noc, Sladké mámení, A ty ptáš co já alebo Vzhúru k výškám. Jej chytľavé piesne nepochybne roztancujú každú osobnosť. Má za sebou naozaj bohatú hudobnú históriu, dnes na mnohé skúsenosti spomína s úsmevom a vďakou.

Kolegovia, ale aj najlepší priatelia

Jej dlhoročným pracovným kolegom bol aj uznávaný a talentovaný, Karel Gott. Účinkovali spolu na niekoľkých koncertoch, vypredali tisíce lístkov a získali si neuveriteľné množstvo obdivovateľov. Speváčka dokonca tvrdí, že s umelcom boli podľa nej najlepší kamaráti. Jeden na druhého sa vždy mohli spoľahnúť, zdieľali spolu šťastné aj smutné chvíle. Helena dokonca priznala aj to, že na Vianoce si dávali darčeky a spolu so svojimi rodinami sa často stretávali. Podľa jej slov, boli ako rodina!

Nemal zlú vlastnosť

Helena si o Karlovi myslí, že bol obrovský detailista. Je presvedčená o tom, že mal vždy všetko do podrobností  premyslené. Teší sa z toho, že často krát si práve od nej nechával poradiť. Okrem detailne vypracovaných povinností však nezabúdal ani na ľudskosť a na svoj povestný humor.

,,S ním sa človek nenudil, mal skvelý zmysel pre humor. Bol výborný spoločník, veľmi galantný k ženám, naozaj super človek. Nemôžem povedať, že by mal nejakú zlú vlastnosť,“  povedala speváčka v rozhovore pre Extra.cz.

Na scénu prichádza Ivana

Helena ďalej zaspomínala aj na chvíle keď populárny a milovaný spevák spoznal svoju manželku, Ivanu Gottovú. Preniesla sa zhruba do roku 2003. Vtedy spolu s Karlom intenzívne koncertovali, pravidelne vypredávali plné sály a užívali si vrchol svojej slávy.

,,Začínali sme v roku 2003, prišla ponuka z Austrálie. Tak sme spolu išli a už tam bola aj Ivanka. Mali sme jedno turné a potom ďalšie v Českej republike. A tam v tej Austrálií, to si dobre pamätám, tam si už Ivanka Karla nahovárala,“ povedala s úsmevom umelkyňa.

Sympatická Helena tvrdí, že Ivana prosto vedela, na ktorú strunu udrieť! Spevák sa jej očividne páčil a preto neváhala. Jednoducho sa snažila, aby si ju všimol a zapamätal. Robila všetko čo bolo v jej silách, zabudla na hanbu a išla si za svojím cieľom. Tak tomuto sa povie odhodlanie!

Vzala to do vlastných rúk

A aký bol Gott pred a počas jeho vzťahu? Mnoho ľudí tvrdí, že láska ho zmenila. Helena si však myslí niečo celkom iné.

,,Nezdalo sa mi, že by sa zmenil. Zmena nastala, až keď mali spolu deti. Ja som ho vždy poznala ako slobodného a voľného chlapca, ktorý sa s nikým dlhodobo nezamotával. Až potom to Ivanka vzala do vlastných rúk,“ prezradila speváčka s tým, že predtým ako svoju manželku spoznal si o ňom myslela, že sa nikdy ženiť nebude. Neskôr svoj názor od základov prehodnotila.

Speváčka odhalila aj to, že Karel bol odjakživa veľký trémista. Napriek tomu, že odspieval stovky koncertov, prirodzeného rešpektu sa údajne zbaviť nedá.

,,Ja si myslím, že mal trému. Vždy keď je niečo nové, človek tú trému má. Majú ju všetci, čo majú zodpovednosť a chcú aby to bolo perfektné. K veciam treba pristupovať s pokorou, s pripravením a profesionálne,“ dodala úprimne.

Vyzerá to tak, že Karel naozaj vedel za čím kráča a robil to absolútne perfektne. Rovnako tak aj jeho manželka, ktorej plány by neprekazil zrejme nik.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. október 2024 10:02