Zora Czoborová sa o dieťa snažila dlho.
StoryEditor

Bolestivé priznanie Zory Czoborovej: O dieťa sa pokúšala všetkými cestami modernej medicíny

14.08.2024, 10:40
Celebrity

Fitneska Zora Czoborá (57) sa stále udržiava v dobrej kondícii, stará sa o seba a vyzerá mladistvo. Aj keď nedávno absolvovala výmenu oboch kolenných kĺbov dala sa rýchlo do poriadku poctivým cvičením. V komentároch jej však na sieťach nič nedarujú a niektorí sa rozhodli zavaliť ju kritikou. Neváhala a otvorene odpovedala.

Niktoré ženy športovkyňu Zoru Czoborovú začali obviňovať z toho, že keď nemá deti má čas sa o seba starať. Keby vedela čo je to byť matkou mala by úplne iné starosti. Zora okamžite reagovala a snáď sa komentujúci zamysleli: "V hejtoch sa snažili ženy ublížiť žene tou najostrejšou čepeľou... Bodnúť priamo do srdca slovami, že NEMÁM DETI.... tak mám čas na seba, cvičenie, zdravé stravovanie, šminky a podobne hlúposti. Nemať dieťa je veľmi bolestivá téma pre všetky ženy, ktoré sa o dieťatko pokúšali, ale im nebolo dopriate tak, ako v mojom prípade... V tomto príspevku síce idem verejne s,,kožou na trh", ale chcem ho ako POVZBUDENIE VENOVAŤ ŽENÁM, ktoré sa o dieťatko pokúšajú,  poprípade to už v istom momente ako ja vzdali," napísala.

image

S manželom Petrom Illiášom.

Profimedia - Standardni obsah

"Áno, nebolo to ľahké, nebol to jeden pokus o využitie modernej medicíny, nebola to jediná séria hormonálnych injekcií, ktoré som si pichala každý deň do brucha, nebol to jeden cyklus a obrovské sklamanie, keď som dostala napriek všetkej snahe mojej aj lekárov menštruáciu ZNOVA A ZNOVA, zrútil sa mi svet. Verte mi, že nasledovalo more sĺz, depresie, nechuť žiť, nerobiť svoju prácu, nechodiť medzi ľudí, uzatvoriť sa pred svetom vo svojom smútku," opora jej však bol jej manžel.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. august 2024 20:28