Zdena Studenková pozná niekoľko trikov na mladistvý vzhľad.archív
StoryEditor

Nestarnúca Zdena Studenková vie, ako si zachovať večne mladistvý vzhľad: Toto sú jej triky

17.09.2024, 19:00
Celebrity

Filmová, televízna a divadelná herečka Zdena Studenková oslávila v máji sedemdesiatku, no tento vek by jej tipoval len málokto. Dôvodom je najmä fakt, že Zdena dokáže už dlhé roky balamutiť takmer všetky zákony starnutia. Túžite vedieť, ako dosiahnuť mladistvý vzhľad? Toto sú jej triky.

Tak ako ani jedna z nás, tak ani Zdena Studenková nezabráni zvyšujúcemu sa veku. Táto obľúbená herečka síce nevie ovplyvniť to, koľko má rokov, no už dlhé roky sa jej darí vyhýbať známkam starnutia. Pre ňu je totiž vzhľad veľmi dôležitý, takže sa oň deň čo deň stará. Vďaka dôslednosti a zásadovosti tak môže byť inšpiráciou pre mnohé ženy. Ak túžite vedieť, čo stojí za jej  večne mladistvým vzhľadom, rozhodne čítajte ďalej. Zdena vás toho môže veľa naučiť.

Estetické zákroky neskrýva

Zdena sa nebojí priznať, že za jej nestarnúcim vzhľadom sa neskrýva len pravidelná starostlivosť či správna kozmetika, ale aj niekoľko estetických zákrokov. Podľa nej patrí táto forma skrášľovania k tým najlepším, pretože zabezpečuje dlhotrvajúci a upravený vzhľad. Tvrdí, že prirodzené starnutie neexistuje a keďže jej na kráse veľmi záleží, estetické zákroky vo veľkom podporuje. Najčastejšie chodí na aplikáciu botulotoxínu, laserové omladenie pleti a hydratáciu pier prostredníctvom kyseliny hyalurónovej.

Z domu neodchádza bez krému

Aby sa stále cítila príťažlivo, dáva si záležať aj na domácej beauty rutine. Vždy ráno vstáva o čosi skôr, aby sa v kľude najedla a stihla si dôkladne ošetriť pleť. Keďže je jej pokožka namáhaná takmer každý deň, nikdy neodchádza z domu bez naneseného krému. Zdena tvrdí, že sa musí krémovať aj počas dňa, aby ju pleť nesvrbela a nevysušovala sa. Takisto nedá dopustiť na dostatočné večerné odlíčenie, ktoré zbaví jej pleť všetkých nečistôt a baktérii.

Dôležité je, aby ste boli duševne spokojné

Okrem dôkladnej starostlivosti a pravidelných návštev u kozmetičky, manikérky či pedikérky sa Zdena stará aj o svoj vnútorný pokoj. Práve vďaka nemu sa totiž cíti spokojne vo svojom tele a zvyšujúci sa vek tak prijíma s pokorou. Zároveň tvrdí, že vrásky vznikajú vo vnútri a až potom sa objavia navonok. Dajte si preto záležať na tom, ako sa cítite po psychickej stránke. Môže to mať totiž veľký dopad na vás celkový vzhľad.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 19:02