Inšpirujte sa návykmi Drew Barrymore.instagram/drewbarrymore
StoryEditor

Drew Barrymore mala celý život problémy s chudnutím, dnes je jej postava inšpiráciou

21.08.2024, 13:30
Celebrity

Americká herečka Drew Barrymore bojovala celý život s nadbytočnými kilami. Aj keď to bola pri jej hektickom životnom štýle náročná cesta, napokon sa jej podarilo dosiahnuť postavu snov. Ak túžite po štíhlej figúre, inšpirujte sa návykmi a trikmi sympatickej Drew.

Drew Barrymore to v živote nemala veľmi jednoduché. Okrem toho, že si prežila ťažké detstvo, v minulosti nebojovala len so závislosťou od alkoholu a drog, ale aj spomaleným metabolizmom a nadbytočnými kilami. Nech sa snažila akokoľvek, kilá nie a nie dole. Samozrejme, ako každá ženy skúšala všemožné diéty či pôst, no neúspešne. Až v dospelosti sa jej konečne podarilo schudnúť a dostať sa na váhu, po akej túžila. Pozrite sa, vďaka čomu schudla. 

Pravidlo 80/20

Drew pomohlo zhodiť nadbytočné kilá predovšetkým pravidlo 80/20. Keďže pri ňom mohla konzumovať aj jedlá, ktoré nie sú až tak zdravé, no nevie sa ich vzdať, nemusela sa vďaka nemu obmedzovať či hladovať. Pravidlo 80/20 spočíva v tom, že 80% z týždňa konzumujete zdravé pokrmy a zvyšných 20% si doprajete všetko, na čo máte chuť. Dôležité však je, aby sa vaša zdravá strava skladala najmä z chudých bielkovín, dobrých tukov, ovocia a zeleniny. Vynechať by ste mali pečivo, alkohol či vyprážané jedlá. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @drew___barrymore___

Flexitariánska diéta

Okrem toho, Drew konzumovala nejakú dobu vegánsku stravu. Pri nej si však nemohla nič dopriať a chýbalo jej mäso. Rozhodla sa preto vyskúšať flexitariánsku diétu, pri ktorej si mohla servírovať aj menšie množstvo rýb, mäsa a rastlinných produktov. Takýmto spôsobom sa jej podarilo dodať telu to, čo potrebuje a zároveň nemusela v stravovaní príliš zachádzať do extrémov. Vďaka tejto diéte sa cítila lepšie aj po psychickej stránke a kilá tak išli ľahšie dole. 

Cvičenie na zrýchlenie metabolizmu

Popri zdravej strave sa Drew venuje aj cvičeniu, kvôli ktorému sa jej podarilo vyriešiť problém so spomaleným metabolizmom. Jej rutina zahŕňa plávanie a rôzne druhy tanca, ale aj pilates a jogging. Takisto miluje beh, ktorý jej vždy zlepší náladu a zbaví ju stresu. Nevynecháva ani návštevu posilňovne, kde vykonáva cvičenia s vlastnou váhou a len občas si vezme na pomoc závažia či odporovacie gumy. Snaží sa cvičiť pravidelne, no nie len preto, aby bola štíhla, ale aby si udržala zdravie a netrpela príznakmi starnutia. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. október 2024 18:02