Bývalá tenistka sa dnes vo svojom tele cíti oveľa lepšie a sebavedomejšie.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dominika Cibulková vo svojej premene pokračuje: Prekonala ďalšiu vysnívanú hranicu, vyzerá perfektne!

02.10.2024, 07:49
Celebrity

Pred niekoľkými mesiacmi sa odhodlala a rozhodla sa, že svoj život ide zmeniť k lepšiemu. Tenisová hrdinka Slovenska sa vrhla na zdravšie stravovanie a vytrvalé tréningy. Dnes to vyzerá tak, že to malo naozaj význam! Dominika Cibulková (35) je známa svojou odhodlanosťou a poctivosťou. Aktuálne sa to odráža aj pri jej tréningových a stravovacích plánoch. Počas týchto dní prekonala ďalšiu osobnú hranicu, schudla už viac ako dvadsať kíl!

Dominika sa kedysi profesionálne venovala tenisu. Dnes je z nej hrdá mamina dvoch detí a samozrejme, spokojná manželka. Spolu so svojím partnerom, Michalom Navarom si nažívajú naozaj spokojným životom. Nasvedčuje tomu aj niekoľko luxusných dovoleniek, ktoré si za posledné obdobie dopriali. Bývalá tenistka sa nepochválila len krásnym ubytovaním a čistým morom, ale aj svojím telom v plavkách. Je pochopiteľné, že po takejto premene je naň právom hrdá!

Takto to vnímala pred nedávnom

Pred istým obdobím sympatická blondína vyhlásila, že nejaké tie kilá sa na ňu po pôrode nalepili a chcela by preto schudnúť dvadsať dva kilogramov! Spočiatku to znelo ako poriadne odvážny cieľ, dnes môže byť na seba hrdá.

„Idem sa dať do formy, to znamená, že som si dala svoj osobný cieľ, svoju osobnú výzvu. Za 8 mesiacov sa chystám dať dole 22 kíl. Toto je jedna vec, na ktorej mi v tomto momente veľmi záleží. Bolo super byť tehotná, maličkú dojčiť 7 mesiacov a žiť veľmi kalorický život, ale povedala som si, že už aj ja sa chcem sama sebe páčiť, chcem sa dobre cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, ale robím to hlavne pre seba. Dúfam, že mi budete držať palce,” povedala úprimne na svojich sociálnych sieťach.

A ako teda so svojou cestou za spokojnejším životom začala? Išla na to pomerne jednoducho. Strava, pohyb, relax. Dopriala si dostatok výživy a potrebných látok, spoľahla sa na krabičkovú diétu a samozrejme, veľa cvičila a športovala. Výrazne obmedzila alkohol a snažila sa venovať aktivitám, ktoré ju napĺňajú. Výsledkom je, že dnes sa cíti oveľa lepšie. Sebavedomejšie, spokojnejšie a aj zdravšie.

Ďalšia hranica prekonaná

Minulý týždeň prišla Dominika s ďalšou aktualizáciou jej procesu. Svojím sledovateľom prezradila, že sa zúčastnila ďalšieho váženia. Dodala aj to, že prinieslo očakávané výsledky a ona sa z nich neuveriteľne teší.

Kamoši, mám pre vás novinky. Dnes som prvýkrát prekonala hranicu -20 kilogramov! Strašne sa teším,“ napísala blondína s tým, že do správ údajne dostala stovky podporných a gratulujúcich správ. Tak tomuto sa povie skutoční fanúšikovia!

Musíme uznať, že Dominika dnes skutočne žiari. Je na nej vidieť, že je so sebou skutočne spokojná a takéto dni si vychutnáva naplno. My jej prajeme veľa šťastia a tešíme sa, že na jej vysnívanej ceste sa jej dokonale darí!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. október 2024 07:54