Dominika tvrdí, že najťažšie časy má už za sebou.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Dominika Cibulková naspäť na tenisovom kurte! Ako dnes vníma športový svet?

16.09.2024, 09:14
Celebrity

Úspešná, cieľavedomá a krásna. Aj takto by sme mohli opísať jednu z najúspešnejších tenistiek, Dominiku Navaru Cibulkovú (35). Pred piatimi rokmi ohlásila svoj kariérny koniec, čo mnohých jej nadšených fanúšikov poriadne zarazilo. Dnes sa však k tomuto športu na chvíľku vrátila. Zúčastnila sa športového podujatia, na ktorom okamžite prehodnotila svoje súčasné nastavenie. Prezradila či jej tenis chýba, aj to či sa k nemu ešte plánuje vrátiť.

Už dlhšiu dobu je o nej známe, že na svojej postave poctivo maká. Napriek tomu, že tenisu sa už profesionálne nevenuje, na vavrínoch rozhodne nezaspala. Denne odhodlane cvičí, dbá o svoje telo, stravu a najmä o zdravie. Za posledné obdobie sa jej podarilo naozaj obdivuhodne zhodiť. Niet pochýb o tom, že dnes vyzerá perfektne!

To najťažšie už má za sebou

Okrem zdravého životného štýlu na chvíľu opäť zablúdila na tenisový kurt! Mnoho nadšených fanúšikov jasalo radosťou. Po piatich rokoch vidieť profesionálnu športovkyňu naspäť vo svojom živle, naozaj stálo za to. Na športovom podujatí si to nepochybne vychutnávala. Avšak v tom, či sa k tenisu vráti má úplne jasno.

 

,,Po dvoch dňoch som si povedala, že aká som šťastná a spokojná a ako mi je dobre! Vôbec som nemala pocit, že mi to chýba. Skôr som cítila, že aké to je ťažké a už to mám za sebou. To najťažšie, čo som v živote dokázala je už za mnou,“ povedala úprimne pre portál Diva.

Súťaživosť pretrváva

Po niekoľkých rokoch tvrdého trénovania, niečo v nej rozhodne zostalo. Na kurte sa jej darilo výborne a so svojimi výkonmi bola spokojná. Otvorene však priznala aj to, že o dokonalý sa výsledok sa ani náhodou nesnažila. Svoje roky slávy má za sebou a dnes sa športu venuje len kvôli zdraviu a rekreácií. Tento krát si zahrala po boku viacerých majstrov a to ju na celej akcií tešilo ešte omnoho viac.

„Súťaživosť majú v sebe aj tie legendy. Každý kto už raz bol šampión, nechce hrať zle alebo prehrať. Bola tam rivalita, aj sme sa tam trochu pochytili,“ povedala bývalá tenistka s tým, že napriek tomu si akciu veľmi vychutnala a bude na ňu rada spomínať.

Mali aj malú spoločnosť

Dominika sa dnes už naplno venuje svojej rodine. So svojím manželom, Michalom Navarom, spolu vychovávajú syna Jakubka a dcéru Ninku. Vyzerá to tak, že si nažívajú naozaj spokojný a šťastný život. Na športovú akciu so sebou vzali aj svojho syna. Podľa sympatickej blondíny sa mu tam veľmi páčilo. Vyzerá to tak, že malý chlapček bude mať ku športu určite blízko.

,,Najviac ho bavilo, keď mohol zbierať loptičky. Zápasy ho bavili trošku menej. Ale bolo to super,“ zhodnotila Dominika.

Je viac než jasné, že bývalá športovkyňa má vo svojom nastavení absolútne jasno. Držíme jej palce a veríme, že sa jej aj naďalej bude dariť. Minimálne tak dobre, ako doteraz!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 09:14