Zdena Studenková prezradila, aká časť tela jej robí najväčšie problémy.Archív/ Mafra
StoryEditor

Zdena Studenková odhalila zdravotné problémy! Toto ju trápi najviac

25.09.2024, 11:00
Celebrity

Keď sa povie nikdy nestarnúca herecká diva, mnoho ľudí si ju okamžite predstaví. Zdenu Studenkovú. Niet pochýb o tom, že umelkyňa vyzerá naozaj úžasne a o svoje psychické aj fyzické zdravie sa značne stará. Napriek obdivuhodnej kondícií aj ona má svoje bolestivé miesta. Pred nedávnom prezradila, čo ju trápi zo všetkého najviac a taktiež čo je jej celoživotnou vášňou.

Zdena Studenková je populárna slovenská herečka, ktorá ma za sebou už naozaj mnoho skúseností. Od divadla, cez filmy až seriálom. Vo svete umenia je jej meno jedno z najuznávanejších. Na druhej strane, v ženskom svete, sa o nej tiež hovorí pomerne často. My dámy rady špekulujeme a inak to nie je ani tento krát.

Toto sú jej tajomstvá

Dámy zaujíma, ako sa o seba prekrásna blondína stará a čo je tajomstvom jej dlhotrvajúceho a ideálneho vzhľadu. Zdena na podobné otázky odpovedá pomerne jednoznačne. Zdravá strava, dostatok pohybu, oddychu a veľa lásky. Herečka taktiež tvrdí, že bez kvalitnej rannej starostlivosti o pleť či bez vyvážených raňajok jednoducho deň nemôže začať. Zároveň tvrdí, že vrásky vznikajú vo vnútri a až potom sa objavia navonok. Preto detailne dbá aj o svoje psychické zdravie a snaží sa byť večne spokojná a optimisticky naladená. Vyzerá to tak, že vo svojich pravidlách má naozaj jasno.

Telo neoklame

Napriek prísnej starostlivosti však prezradila, že niekedy svoj vek predsa len neoklame. S niekoľkými zdravotnými komplikáciami musí bojovať aj ona. Tieto ju trápia úplne najviac.

"Túžim po tom, aby ma tak nebolel chrbát, aby mi ešte vydržali nohy, aby som mohla cestovať. Pre mňa je najviac, keď môžem cestovať. Mám to veľmi rada," povedala Studenková, ktorá bola hostkou v Rádiu Slovensko.

Zážitky prevyšujú únavu

Herečka sa rada pochváli tým, že vo väčšine prípadov cestuje po boku svojej milovanej polovičky. Dlhodobo tvorí pár s talentovaným spevákom, Braňom Kostkom. V slovenskom šoubiznise patria k jedným z najspokojnejších dvojíc a vyzerá to tak, že práve cestovanie k tomu napomáha.

,,Nevadí mi, že je cestovanie únavné. Zážitky to všetko prevyšujú. A Branko je fantastický organizátor. Hneď dokáže všetko naplánovať a potom si to neskutočne užívame," dodala herecká ikona spokojne.

Niet pochýb o tom, že napriek pribúdajúcim rokom si život užíva naozaj plnými dúškami. A ja som presvedčená o tom, že presne takto by to malo byť!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. september 2024 11:02