Čo sa bude nosiť tohtoročnú jeseň?dreamstime
StoryEditor

Extravagantné svetre či priesvitné šaty: Pozrite sa, aké módne trendy budú vládnuť tejto jeseni

16.09.2024, 17:15
Krása a móda

Tak ako každú jeseň, tak aj túto by ste mali svoje šatníky zaplniť nie len teplými, ale aj štýlovými kúskami. Nech už je váš štýl akýkoľvek, rozhodne si prídete na svoje. Tohtoročné jesenné trendy sú totiž hravé, praktické, pohodlné, ale aj elegantné či svojrázne.

Síce sa s príchodom jesene musíte lúčiť s horúcim počasím, dňami strávenými pri vode a letnými kúskami, vrstvy oblečenia navyše by nemali narušiť váš štýl či urobiť váš šatník nudným. Práve naopak sa oplatí siahnuť po tohtoročných jesenných trendoch, ktoré potešia každú z vás. Pozrite sa, čím by ste mali zaplniť svoj šatník.  

Kostým v elegantnom, ale aj sexi prevedení

Túto jeseň sa budú nosiť predovšetkým nohavicové kostýmy, ktoré môžu na jednej strane pôsobiť elegantne a na druhej nadčasovo a sexi. Je len na vás, aký štýl zvolíte. Ak väčšinu času trávite v práci, siahnuť sa oplatí po tvídových prevedeniach. Pokiaľ sa nebojíte experimentovať, skvelou voľbou môže byť oversized kostým, sako s výraznými ramenami alebo klasický monochromatický komplet. Záležať si dajte na výbere materiálu, pričom zažiariť môžete so saténom či kožou. 

Jemné volány

Volány by sa nemali objavovať len na letných, ale aj jesenných kúskoch. Zaobstarať si môžete volánové šaty s dlhým rukávom alebo sukňu po členky, ktorá skvele vynikne s mokasínami. Čo sa týka farieb, siahnuť môžete po červenej, zelenej, modrej, ale aj oranžovej. 

Štýlové extravagantné svetre

K jeseni svetre jednoducho patria, takže každá z vás by mala vlastniť minimálne jeden taký kúsok. Tento rok budú trendy najmä huňaté prevedenia svetrov, ale aj hladké, so všemožnými vzormi či detailmi. V tomto prípade sa nemusíte báť siahnuť po extravagantných svetroch, ku ktorým však kombinujte jednoduché kúsky. 

Priesvitná aj na jeseň

Priesvitné kúsky boli toto leto veľmi populárne a módni návrhári sa ich preto rozhodli zaradiť aj do jesenných trendov. Nič rozhodne nepokazíte čiernym priesvitným topom, ale ani dlhými šatami s opaskom. Skombinovať ich môžete s kabátom, vysokými čižmami nad kolená a menšou kabelkou. 

Farby prírody

Ak patríte k ženám, ktoré sa boja odvážnych strihov, zaplňte šatník jednoduchými kúskami v prírodných farbách, ako je napríklad zelená, hnedá, horčicová a oranžová. Takisto sa však nemusíte báť siahnuť ani po červenej, bordovej alebo fialovej farbe, ktorá oživí každý outfit. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 17:17