Doprajte vašim vlasom wellness vďaka procedúre Head Spa.dreamstime
StoryEditor

Head Spa procedúra je veľkým trendom: Wellness pre vlasy a hlavu prekvapil účinkami aj známe celebrity

11.09.2024, 10:30
Krása a móda

Potrebujú vaše vlasy a najmä hlava o čosi väčšiu starostlivosť? V tom prípade by ste mali zájsť na Head Spa procedúru, ktorá je v súčasnosti veľkým trendom. Keďže si ju obľúbili aj známe celebrity, ktoré si nevedia vynachváliť jej účinky, pozrime sa spolu na to, s čím všetkým vám takýto kúpeľ hlavy môže pomôcť.

Okrem pleti či nechtov by ste mali dopriať o čosi viac starostlivosti aj vašej hlave a vlasom. Skúsiť môžete špeciálnu procedúru nazývanú Head Spa, ktorá je obľúbená aj medzi celebritami. Jej účinky si pochvaľuje napríklad Kim Kardashian, Bianka Rumanová či Alexandra Molnárová. Head Spa kombinuje masáž, hydratáciu a hĺbkové ošetrenie vlasov, pričom poskytuje úľavu aj vašej zaneprázdnenej mysli. Takýto kúpeľ môže vyriešiť veľké množstvo problémov a zamedziť vznik niektorých ochorení. Pozrite sa, prečo sa oplatí zájsť na procedúru Head Spa. 

Dodáva vlasom potrebné živiny

Vďaka použitiu rôznych techník a masáži má Head Spa neuveriteľné účinky. Okrem toho, že vašim vlasom dodá potrebné živiny, posilní prietok krvi a regeneruje vlasovú pokožku. Takisto zaisťuje celkové zdravie vašich vlasoch. 

Na lupiny aj vypadávanie vlasov

Ak vás trápia lupiny či vypadávanie vlasov, Head Spa procedúra je pre vás stvorená. Nielenže zbaví vaše vlasy suchých končekov, štiepenia či nadmerného vypadávania, ale zamedzí výskyt nepekných bielych šupiniek a odstráni mastnotu či zvyšky vlasových prípravkov. Vďaka tomu budú vaše vlasy zdravšie a žiarivejšie. 

Život bez stresu

Pri Head Spa procedúre sa dostane vaše telo do kľudu. Či už beháte okolo detí alebo veľa pracujete, stres je bežnou súčasťou života takmer každej z vás. Head Spa vám ho však pomôže odbúrať. Takisto je procedúra skvelá pri častých bolestiach hlavy, migréne alebo pocitoch napätia. 

Zaspávanie bez problémov

Keďže Head Spa upokojuje vašu myseľ a má terapeutické účinky, nielenže vďaka nej zrelaxujete, ale sa aj lepšie vyspíte. Okrem toho, že podporuje rýchlejšie zaspávanie, predlžuje spánok a lieči nespavosť. Nečudujte sa preto, ak zaspíte už pri samotnej procedúre. 

Lepšia nálada už po jednej procedúre

Po procedúre môžete pociťovať pohodu a kľud. Dôvodom je najmä fakt, že Head Spa má pozitívny vplyv na vašu náladu, ktorá sa zlepší už po prvých minútach. Ak túžite po oddychu, lepšej koncentrácii a emocionálnej vyrovnanosti, rozhodne by ste ju mali skúsiť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 19:02