Nevera sa najčastejšie vyskytuje na pracovisku.dreamstime
StoryEditor

Neveru na pracovisku zažila už nejedna z vás. Prečo nás lákajú romániky s kolegami?

05.09.2024, 17:00
Vzťahy

Ľudia bývajú neverní z rôznych dôvodov. Či už sa jedná o nespokojnosť vo vzťahu, stratu záujmu, nedostatok intimity alebo komunikácie. Zamysleli ste sa však niekedy nad tým, kde najčastejšie vznikajú mimomanželské vzťahy? Áno, stretnúť sa s nimi môžete predovšetkým na pracovisku. Zistite, prečo nás tak lákajú romániky s kolegami.

Je úplne jedno či sa jedná o mužov alebo ženy, najčastejšie si milencov hľadáme na pracovisku. Prečo to tak je? Či už sa nudíte, túžite po pokušení alebo len chcete vyskúšať niečo nové, románik s kolegom môže byť pre mnohé z vás lákavý. Ak sa v súčasnosti nachádzate v podobnej situácii, no nechcete podviesť svojho partnera, mali by ste vedieť, prečo vás predstava kolegu ako milenca neuveriteľne vzrušuje. 

Rozumiete si takmer vo všetkom

Za to, že vás to k nejakému kolegovi ťahá, môže predovšetkým podobnosť. Či už sa jedná o názory, skúsenosti alebo zážitky, takmer vo všetkom si rozumiete. Takisto môžete jeden druhému vďaka spoločným témam s hocičím pomôcť, podporiť sa navzájom alebo povzbudiť k lepším výsledkom. Napokon sa z kolegu môže stať najlepší priateľ a časom možno aj niečo viac. 

Veľa spoločného času 

Keďže v práci trávite každý deň aj niekoľko hodín, občas robíte nadčasy alebo chodíte na rôzne školenia a teambuildingy, kolegovia pre vás môžu predstavovať druhú rodinu či priateľov. Často s nimi riešite aj veci, ktoré nesúvisia s prácou, takže o vás môžu vedieť viac ako váš partner. Niet sa teda čomu čudovať, ak máte pocit, že máte s kolegom viac spoločného ako s partnerom a toto zakázané ovocie túžite časom nie len vidieť a počuť, ale aj ochutnať. 

Dokázali ste spolu niečo

Či už s kolegom každodenne spolupracujete alebo sa vám podarilo spoločne dosiahnuť nejaký úspech, rozhodne vás takáto situácia ešte viac spojí. Možno si to neuvedomujete, no práve takýmto spôsobom môže medzi vami preskočiť prvá iskra. 

Nedostatok adrenalínu 

Chýba vám vo vzťahu vzrušenie, nebaví vás stereotyp, túžite vyskúšať niečo nové alebo chcete viac experimentovať? Ak partner neprejavuje záujem o nič z toho, no v práci máte kolegu, ktorý by sa dal nahovoriť na porušenie pravidiel, nečudujte sa, ak sa nečakane zapletiete do romániku. Ten totiž so sebou prináša adrenalín a dobrodružstvo, po ktorom tak veľmi túžite. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 12:17