Denzel a Paulleta Washington tvrdia, že okrem partnerov sú aj dobrými priateľmi.Profimedia
StoryEditor

Láska na celý život je skutočná! Tieto celebrity sú toho dôkazom, aké sú ich rady?

17.09.2024, 15:00
Celebrity

O láske na celý život snívame všetci. Niekedy však pochybujeme či je skutočná a či je možné niekoho milovať doslova navždy! Tieto celebrity sú dôkazom toho, že zázraky sa dejú. Potvrdzujú, že celoživotné prepojenie existuje. Čo je ich kľúčom a ako si iskru vo vzťahu udržiavajú aj po toľkých rokoch?

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith

Ďalším a rozhodne jedným z najobľúbenejších párov je herec Pierce Brosnan a jeho manželka  Keely Shaye Smithová. Sympatický umelec sa so svojou láskou stretol v roku 1994 a obaja priznali, že to bola okamžitá láska na prvý pohľad! O niekoľko rokov neskôr sa zosobášili a šťastne si spolu nažívajú dodnes. Herec je v médiách často zobrazovaný ako idol, jeho manželka naopak musela čeliť nepríjemným kritikám verejnosti. S pribúdajúcimi rokmi jej telo nevyzerá dokonale, avšak jej partnerovi to ani najmenej neprekáža. Tvrdí, že je pre neho tá najkrajšia a aj po toľkých rokoch ho priťahuje. Ich tajomstvo je preto skryté vo vzájomnom rešpekte, nesúdení druhého človeka a úprimnej, čistej láske.

image

Pierce Brosnan tvrdí, že jeho žena, Keely Shaye Smith, je pre neho stále najkrajšia.

Profimedia

Vyzerá to tak, že láska na celý život predsa len existuje. Stačí jej len veriť a odhodlane na svojich vzťahoch pracovať. Tieto celebrity sú dôkazom toho, že keď sa chce, dá sa naozaj všetko

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 15:02