Denzel a Paulleta Washington tvrdia, že okrem partnerov sú aj dobrými priateľmi.Profimedia
StoryEditor

Láska na celý život je skutočná! Tieto celebrity sú toho dôkazom, aké sú ich rady?

17.09.2024, 15:00
Celebrity

O láske na celý život snívame všetci. Niekedy však pochybujeme či je skutočná a či je možné niekoho milovať doslova navždy! Tieto celebrity sú dôkazom toho, že zázraky sa dejú. Potvrdzujú, že celoživotné prepojenie existuje. Čo je ich kľúčom a ako si iskru vo vzťahu udržiavajú aj po toľkých rokoch?

V dnešnej dobe sa, žiaľ, stretávame so stovkami rozchodov a nepodarených partnerstiev. V šoubiznise to platí ešte o niečo viac. Je preto vzácne nájsť dvojice, ktoré spolu strávili celý život. Napriek niekoľkým rokom sú stále zamilovaní a jeden bez druhého si to už ani náhodou nedokážu predstaviť. Niektorí dokonca prezradili, čo je ich tajomstvom lásky. Od nežných vyznaní, cez toleranciu až k vášni. Vzťahy sú rôzne a každý z párov ich vníma úplne inak.

Tom Hanks a Rita Wilson

Začneme jedným z najznámejších a najstabilnejších párov šoubiznisu. Tom Hanks a Rita Wilson sú spolu už takmer 35 rokov! Tak toto číslo už naozaj stojí za obdiv. Dvojica sa spoznala  v roku 1981 na natáčaní sitkomu stanice ABC. Okamžite si padli do oka a o sedem rokov sa zosobášili. Umelci majú spolu dve deti, Cheta a Trumana. Ich vzťah však nebol vždy jednoduchý. Prekonali spolu niekoľko náročných chvíľ. Jednou z najťažších bola tá, keď Rite diagnostikovali rakovinu prsníka. A čo je ich tajomstvom na dlhodobú a úprimnú lásku? Dvojica tvrdí, že sú to neustále krásne vyznania, ktoré si pravidelne adresujú. Svoj vzťah stavajú na maličkostiach, jeden druhému venujú pozornosť a o všetkom spolu komunikujú. A očividne to robia dobre!

image

Tom Hanks so svojou manželkou, Ritou Wilson, sú jedným z najstabilnejších párov.

Profimedia
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 15:02