Jednou z dvojíc, ktoré sa tento rok rozišli je Cynthia a Separ.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Slovenský šoubiznis tento rok poznačilo niekoľko rozchodov. Tieto známe dvojice krízu neustáli a rozhodli sa ísť od seba!

04.09.2024, 15:00
Celebrity

Vzťahy sú niekedy poriadne komplikované, tak to jednoducho funguje. Dôkazom toho je aj niekoľko slovenských celebrít, ktoré tento rok čelili bolestivým rozchodom. Niektorí z nich sa od svojich partnerov rozhodli odísť po krátkej dobe, iní po skutočne dlhom období. Každopádne, takéto situácie ani v jednom prípade nie sú príjemné. Toto sú niektorí z nich, ktorí majú za sebou emočne silný a jednoznačne náročný rok.

Bekim a Laura

Táto dvojica prekvapila asi najväčšie množstvo ľudí. Tento rok sa na vlastnú cestu životom rozhodol vydať aj známy komik Bekim Aziri so svojou manželkou Laurou. Zosobášili sa pred tromi rokmi a dokonca spolu vychovávajú aj dcéru, Elliu. Napriek dcérke pociťovali, že sa vo vzťahu necítili šťastní a preto sa rozhodli, že rozchod bude pre nich najlepším riešením.

Komik túto správu zverejnil na instragrame, kde napísal, že táto situácia je pre nich mimoriadne náročná.

,,Vychovávame spolu krásnu dcéru Eliu, ktorú nadovšetko obaja milujeme a vždy ju budeme chrániť a starať sa o ňu s najväčšou možnou láskou. Úprimne priznávam, že nie je vôbec jednoduché byť v situácii, keď ako verejne známa osoba musím túto citlivú vec komunikovať na verejnosti,“ ďalej povedal, že takéto situácie im jednoducho priniesol život.

"Aj napriek tomu, že sme od seba, nie je medzi nami nevraživosť alebo nenávisť. Stalo sa, že sme sa jeden druhému odcudzili. Nie je v tom tretia osoba ani nič podobné,“  dodal Bekim.

image

Komik Bekim a Laura už istý čas nežijú spolu.

IG/ Bekimko
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 15:51