Jednou z dvojíc, ktoré sa tento rok rozišli je Cynthia a Separ.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Slovenský šoubiznis tento rok poznačilo niekoľko rozchodov. Tieto známe dvojice krízu neustáli a rozhodli sa ísť od seba!

04.09.2024, 15:00
Celebrity

Vzťahy sú niekedy poriadne komplikované, tak to jednoducho funguje. Dôkazom toho je aj niekoľko slovenských celebrít, ktoré tento rok čelili bolestivým rozchodom. Niektorí z nich sa od svojich partnerov rozhodli odísť po krátkej dobe, iní po skutočne dlhom období. Každopádne, takéto situácie ani v jednom prípade nie sú príjemné. Toto sú niektorí z nich, ktorí majú za sebou emočne silný a jednoznačne náročný rok.

Šťastie neprialo ani Becce

Ďalšou známou tvárou, ktorá si tento rok prešla náročný obdobím je aj obľúbená moderátorka. Reč o je Kataríne Balážiovej alias Becce. V máji svojich fanúšikov prekvapila novinkou, že je šťastne zadaná. Svoju vtedajšiu lásku našla v Amerike, kam sa rozhodla vycestovať na jazykovú kurz. Spoznala tam cudzinca z Ukrajiny, s ktorým si perfektne rozumela. Po troch mesiacoch sa však ukázalo, že ani tentokrát to nebol ten pravý. Moderátorka Európy 2 na instagrame k svojmu rozchodu napísala aj otvorené zhrnutie.

„Už je tomu nejaký čas. Nekonkretizovala by som to, vzťahy nie sú jednoduché, tie na diaľku sú ešte niekoľkonásobne náročnejšie," vyjadrila sa Becca. Leto si napriek trpkým skúsenostiam užila naozaj naplno. Vyzerá to tak, že aktuálne je šťastná a veci dopadli presne tak, ako mali.

image

Moderátorka Becca sa rozišla s cudzincom, ktorého spoznala v Amerike.

IG/ Becca_tojeona
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 03:04