Jednou z dvojíc, ktoré sa tento rok rozišli je Cynthia a Separ.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Slovenský šoubiznis tento rok poznačilo niekoľko rozchodov. Tieto známe dvojice krízu neustáli a rozhodli sa ísť od seba!

04.09.2024, 15:00
Celebrity

Vzťahy sú niekedy poriadne komplikované, tak to jednoducho funguje. Dôkazom toho je aj niekoľko slovenských celebrít, ktoré tento rok čelili bolestivým rozchodom. Niektorí z nich sa od svojich partnerov rozhodli odísť po krátkej dobe, iní po skutočne dlhom období. Každopádne, takéto situácie ani v jednom prípade nie sú príjemné. Toto sú niektorí z nich, ktorí majú za sebou emočne silný a jednoznačne náročný rok.

Cesty sa rozišli aj Jakubovi a Kristíne

Rozchod tento rok postihol aj obľúbených slovenských hercov. Jakub Jablonský a Kristína Spáčová sa rozišli po šiestich rokoch vzťahu. Zistili, že ich cesty sa rozchádzajú a aktuálne to vyzerá tak, že sú obaja spokojnejší. O Jakubovi sa dokonca začalo šepkať, že si našiel novú lásku a to konkrétne kolegyňu zo seriálu Dunaj. Osobne herec ešte túto informáciu nepotvrdil. Čo je na tom pravdy, zistíme pravdepodobne v najbližšej dobe.

„Je pravda, že s Kristínkou sa naše cesty po rokoch rozišli. Je to výsledok rozhovorov a ľudských rozdielov a potrieb. Každý sme sa vybrali ďalej svojou cestou bez hádok. Rozchod nesúvisí s aktuálne prebiehajúcou šou Let‘s Dance. Dôvody sú osobné a rád by som si zachoval priestor na súkromie v tejto téme,“ zhrnul svoj rozchod sympatický umelec. K situácií sa vyjadrila aj šikovná Kristína.

,,Každý z nás sa ocitol v istom životnom období, ktoré sa energicky rozchádza. Človek sa mení, vyvíja a vzťah,slúži‘ aj na to, aby sa zmenou a vývojom prechádzalo spolu. No niekedy prichádzajú momenty, kedy jeden musí rešpektovať, že druhý pocíti potrebu pokračovať vo svojom vývoji sám. Aj o tom sú vzťahy a treba si uvedomiť, že je to absolútne ľudské,“ objasnila situáciu Spáčová.

image

Jakub a Kristína sa rozišli po šiestich rokoch vzťahu.

IG/ Jakub Jablonsky
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 18:39