Bekim sa rozvádza. archív
StoryEditor

ROZVOD moderátora Bekima s manželkou naberá na obrátkach. Veci boli len naoko

20.08.2024, 11:39
Celebrity

Žili spolu len naoko. Už niekoľko mesiacov po oznámení rozpadu manželstva spolu moderátor Bekim Aziri s manželkou Laurou nebývali v jednej domácnosti. Na sociálnej sieti to pritom vyzeralo, že všetko je v najlepšom poriadku. Bolo to, ale inak. Neudržala ich spolu ani mala dcéra Elie, ktorá má iba pätnásť mesiacov.

Správa o ich rozchode prišla nečakane: "Nepíše sa mi to vôbec ľahko. Dnes sa ku mne dostali správy o tom, že prenikli von informácie o mojom súkromí. Sociálne siete dokážu veľa skryť a človek sa na nich prezentuje vždy v tej najlepšej možnej podobe. Pravda je však taká, že prežívame ako rodina asi najťažšie obdobie. Vychovávame spolu krásnu dcéru Eliu, ktorú nadovšetko obaja milujeme, a vždy ju budeme chrániť a starať sa o ňu s najväčšou možnou láskou," odkázal komik a moderátor Bekim Aziri fanúšikom.

Problémy v ich vzťahu trvali už dlhšie. „Presne pred rokom, po šiestich rokoch vzťahu, sme spolu neboli tri alebo štyri mesiace. A dokonca sme spolu ani nebývali 2 celé mesiace,“ prezradil na fanúšikovskú otázku vo svojom podcaste s názvom To nemyslíš vážne. Priznáva, že tá pauza rozchodu pomohla. „Myslím si, že sa to vďaka tomu celému pohlo dopredu. Síce potom som urobil veci, ktoré som nemusel. Ale život je taký a už to nevrátim naspäť. Čiže keď sa ma niekedy niekto opýta, či niečo ľutujem, tak hej, pár vecí áno. Ale v podstate nám to pomohlo,“ dodal na záver.

Laura sa k veci vyjadrila veľmi stroho. "Všeličo si človek prečíta o sebe a svojom vzťahu. Ďakujem za všetky milé správy. Moje vyjadrenie možno čoskoro,“ napísala na Instagrame Laura.

Komentáre od ľudí na jej adresu sú všelijaké. Komentujúci hodnotili, že kráska sa chcela na ňom len zviditeľniť. Bohužiaľ na sociálnych sieťach sa nájdu pozitívne aj negatívne komentáre. S tým snáď influenceri rátajú, že idú s kožou na trh. 

image

Bekim a Laura sa zosobášili v septembri 2021.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 18:38