Takto sa stravuje speváčka Shania Twain.dreamstime
StoryEditor

Shania Twain nedá dopustiť na tekutú stravu: Tá ju udržuje štíhlu a fit aj pred blížiacou sa šesťdesiatkou

12.08.2024, 17:00
Celebrity

Populárnu country speváčku Shaniu Twain čoskoro čaká oslava 59. narodenín, no na jej postave to v žiadnom prípade nezbadáte. O svoju figúru sa totiž deň čo deň stará, vďaka čomu dokáže na koncertoch predvádzať výkony ako za mlada. Pozrite sa, ako vyzerá je jedálniček.

Speváčka Shania Twain sa nesnaží skrývať, že jej telo starne. Tvrdí, že aj keď bojujete akokoľvek chcete, proti starnutiu nikdy nevyhráte. Či už je to vďaka pozitívnemu nastaveniu alebo neuveriteľnej snahe, jej vek sa pomaly blíži k šesťdesiatke, no na jej postave to takmer vôbec nie je vidieť. Ak túžite vyzerať ako táto pôvabná country speváčka, môžete sa inšpirovať jej stravovacími a cvičebnými návykmi. Pozrite sa, na čo nedá dopustiť.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

Tekutá strava prospieva jej zdraviu

Shania konzumuje najmä stravu v tekutom stave. Dôvodom však nie je len štíhla postava, ale aj fyzické zdravie, ktoré je pre ňu počas koncertovania veľmi dôležité. Tekutá strava jej totiž pomáha zbaviť sa nadúvania či zahlienenia. Čo sa týka jej jedálnička, k ranným nápojom patrí napríklad kokosová voda alebo proteínový koktail v podobe čučoriedok a mandlí. Ak náhodou potrebuje niečo na energiu, siahne po arašidovom masle alebo horkej čokoláde. Na obed si dopraje rozmixované avokádo so špenátom a na večeru po koncerte konzumuje cestoviny alebo šalát s halloumi syrom. K jej obľúbeným jedlám patria zemiakové hranolčeky ochutené paprikou a octom, no rozhodne to s nimi nepreháňa. Mimo tekutej stravy uprednostňuje vegetariánske stravovanie, ktoré dodáva jej telu potrebné bielkoviny a dôležité minerály.

Precvičuje celé telo

Okrem zdravej stravy sa Shania pravidelne venuje aj cvičeniu. Najradšej hrá tenis, ktorý jej pomáha s uvoľnením nie len po fyzickej, ale aj psychickej stránke. Pre tenise precvičuje celé telo a zlepšuje si tak kondíciu. Takisto nedá dopustiť na každodennú prechádzku. Ak sa snažíte schudnúť, známa speváčka vám odporúča meniť intenzitu chôdze alebo do nej zapojiť aj beh. S pevnou chrbticou a vyformovanou postavou vám pomôže jazda na koni, ktorú Shania priam zbožňuje. Keďže vlastní niekoľko druhov koní, tento šport praktizuje veľmi často.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 09:08