Ema mnohé ženy inšpiruje svojím životným štýlom a názormi.Forbes.sk
StoryEditor

Emma Müllerová na rovinu: Za svoje telo sa nehanbí, svetu ukazuje prirodzenosť. Takéto zábery by väčšina žien nikdy nezverejnila!

08.08.2024, 15:00
Celebrity

Emma Müllerová (30) o sebe, aj o všetkých ženách tvrdí, že sú bohyne. A má skutočne pravdu! Aktuálne si užíva zaslúžený oddych na dovolenke. Zverejnila video, na ktorom sa snaží podporiť všetky dámy a poukázať na to, že fotky na sociálnych sieťach často neodrážajú realitu. My ženy máme potrebu byť dokonalé. Mnoho krát uprednostňujeme výzor pred vnútornou spokojnosťou. A presne to sa snaží sympatická influencerka zmeniť.

Dcéra známeho slovenského speváka Richarda Müllera, Ema, je známa najmä kvôli svojím pokrokovým názorom a inšpiratívnemu pohľadu na život. Na instagrame ju vďaka tomu sleduje viac ako 86 tisíc ľudí!  Šikovná hnedovláska im deň čo deň hovorí o skutočných životných hodnotách či o tom, ako by sme na ne mali nazerať.

Krása pramení zvnútra

Ema má dokonca vlastný merch s názvom,,Som bohyňa“. Tričká s výstižným nápisom nosia tisíce žien. Za týmito dvomi slovami sa skrýva hlboká myšlienka. Nech už vyzeráme akokoľvek, vždy budeme krásne. To príťažlivé v nás totižto nie je založené  na výzore, ale pramení z nášho vnútra. Ema taktiež často hovorí o tom, že necítiť sa dobre je normálne a je to absolútne v poriadku. Každý z nás má svoje dni a je prirodzené, že nie vždy sú usmievavé a šťastné. Život podľa nej treba prijať taký, aký je. Až v momente, keď sa nám to podarí uvidíme výsledky.

Nádych a potom výdych

Aktuálne sa aj ona rozhodla dožičiť si kúsok relaxu. Oddychuje pri mori, odkiaľ zverejnila odvážne, ale za to mimoriadne úprimné video. Hovorí na ňom o tom, že často pred kamerami pózujeme a zakrývame tak našu prirodzenosť. Nikto z nás nie je dokonalý a nie je hanba to ukázať! Ema sa tohto pravidla drží, preto pridala príspevok, za ktorý by sa mnohé ženy rozhodne hanbili. Snaží sa tak šíriť osvetu a podporovať všetky ženy, ktoré najmä pri mori so svojím sebavedomím musia zápasiť.

„Zhlboka sa nadýchnem, stiahnem brucho, zdvihnem prsia, ramená ďaleko od tela, stehná čo najďalej od seba, netrasiem tým zadkom, nech nevidíš vieš čo, a držím. Len nech preboha vtedy, keď sa na mňa pozeráš, čo najlepšie vyzerám.“ Bez prestávky však pokračuje a okamžite nás vracia do reality. Ema na videu vydýchne, uvoľní sa a vyzerá zasa ako ona. Prirodzene, úprimne a bez hanby. „Máš? Púšťam, hej? Uvoľňujem, povoľujem a dovoľujem nám obom vidieť ma presne takú, akú ma poznáš…“

Keď sa zamyslíme nad jej správaním, je očividné čo chce docieliť. Jednoducho chce, aby sme sa prijímali presne také, aké sme. Aj s neželanými krivkami a nedokonalosťami. Taktiež sa snaží upozorniť na to, že ak  nás má niekto skutočne rád, prijme nás bez výhrad. Nie je ani najmenej dôležité aké veľké máme boky, alebo ako vyzerajú naše stehná.

Ženy jej ďakujú

S Emou nepochybne súhlasia stovky žien. Nasvedčujú tomu aj nadšené komentáre, ktoré sa pod jej autentickým videom objavili. Dámy na ňu zareagovali spokojnými či pochvalnými vyjadreniami.

„Krásna, múdra, uvoľnená, úžasná. Viac takýchto ženských do našich životov...vďaka Ti EMA“. A pridali sa aj ďalšie: „Wow. Toto ma odrovnalo. Ďakujem za to, čo robíš“ alebo „Kráľovná! ďakujeme ti za takúto krásu“.

Ku komentárom sa pridalo aj niekoľko známych osobností. Jednou z nich je aj Kristína Svarinská, ktorá pod video napísala nadšený komentár: „Ja ťa milujem. literally. magnifique“ napísala herečka.

Vyníma sa tam  aj niekoľko ďalších vyjadrení, ako napríklad:

,,Tvoje videá sú mojim bezpečným miestom na internete“ alebo  „Presne a oddnes sa nehanbím za ten fald čo mám po dvoch deťoch a čokoláde na bruchu“.

Vyzerá to tak, že dámy s jej postojom k životu naozaj súhlasia. Sme presvedčení, že práve takýmto nadhľadom dokáže mnohé z nás motivovať. Ema, ďakujeme za tvoju skvelú prácu!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 14:37