Zuzana Vačková je jednou z celebrít, ktorým roky očividne prospievajú.Archív/ Mafra
StoryEditor

Tieto dámy skutočne starnú do krásy! Pozrite sa, ktorým celebritám roky prospievajú

13.07.2024, 12:00
Celebrity

Hovorí sa, že roky prospievajú najmä vínu, syru či hroznu. Avšak nájdu sa aj ženy, ktoré sa môžu chváliť podobnou vlastnosťou. Na Slovensku máme niekoľko celebrít, ktoré doslova starnú do krásy. Roky im na šarme ani náhodou neuberajú. Práve naopak, postupne sa z nich stávajú vyzreté a očarujúce dámy. A je to poriadne očividné, presvedčte sa sami!

Móda a trendy sa neustále menia. Čo bolo moderné kedysi, dnes už ani náhodou neplatí. Všelijakými výstrelkami a imidžmi si prešli aj slovenské dámy. Po niekoľkých rokoch však prišli na to, ktorý štýl je pre ne ten ideálny. Ustálili sa a vybrali si svoju cestu krásy. Dnes vyzerajú perfektne, dokonca o niečo lepšie ako v minulosti. Ktorá podľa vás prešla najväčšou premenou?

Kvetka prešla úžasnou premenou

V prvom rade začneme skutočne poriadnou zmenou, Kvetkou Horváthovou (47). Blondína je niekoľkoročná moderátorka televízie Markíza. Fanúšikom sa do vedomia dostala najmä vďaka  uvádzaniu rôznych televíznych šou ako napríklad Farma či Reflex. Niet pochýb o tom, že vždy mala súmerné a pútavé črty tváre, avšak dnes ich doladila ešte dokonalým štýlom. Je pre ňu charakteristický krátky sexy strih vlasov, vyšportovaná postava a vždy príjemný úsmev na tvári.  Plnohodnotne sa o seba stará a rada si vyhradí svoj voľný čas výhradne pre seba.

image

Takto vyzerala Kvetka po narodení jej dcérky v roku 2008.

IG/ Kvetka H
image

Kvetka sa o seba každodenne poctivo stará.

IG/ Kvetka H
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. október 2024 10:58