Gáborikovci na plavbu loďou zobrali aj dcéry.Instagram/Ivana Gaborik
StoryEditor

Ivana Gáborík prezradila, ako prebiehala ich dobrodružná dovolenka. Na oddych musela zabudnúť

20.06.2024, 10:00
Celebrity

Ivana a Marián Gáborikovci si doprajú niekoľkokrát ročne rodinnú dovolenku a navštevujú aj vzdialenejšie destinácie. Leto však už tradične aj tento rok trávia v Chorvátsku, kde si pred pár rokmi
dokonca kúpili nehnuteľnosť. Tentokrát však neostali len na pevnine.

Obaja manželia majú za sebou kapitánske skúšky a ešte ako bezdetní si užívali dovolenky na lodi. Tento rok však prvýkrát na plavbu loďou zobrali aj svoje dve dcéry, Bellu a Leiu.

Dovolenka bez oddychu

U Gáborikovcov sa nemôže poprieť ich dobrodružná povaha. A zdá sa, že na rovnakej vlne budú aj ich dve dcéry. A to doslova. Bella a Leia so svojimi rodičmi absolvovali svoju prvú dovolenku na lodi. Podľa Ivaniných slov sa veľmi o oddychu hovoriť nedalo, no aj napriek tomu takýto typ dovolenky odporúča, pretože má svoje jedinečné čaro: „Tak prvý rodinný výlet na lodi úspešne absolvovaný. Naplánovali sme najskôr len 2 noci, lebo sami sme nevedeli čo od toho očakávať. O oddychu v tom pravom slova zmysle sa asi nemusíme veľmi baviť. Aspoň pri tých najmenších deťoch. Ale tie výhľady z inej perspektívy, čarovné zátoky, prístavy a západy slnka budú rozhodne stáť za to. To sľubujem.“ Ivana zhrnula aj pár dôležitých rád pre mamičky, ktoré chystajú, alebo zvažujú podobný typ dovolenky. Ivana si zjavne nerobí prílišné starosti ani so stravou a snaží sa v kuchyni tráviť čo najmenej času: „Raňajky aj obedy sme mali na lodi (jogurt alebo chlebík - podľa chuti. A na obed väčšinou cestoviny s nejakou rýchlou omáčkou). Večerali sme na pobreží.“ Pre mnohých tak môže byť inšpiráciou, ako zvládnuť aj dobrodružnejší typ dovolenky a to bez zbytočného stresu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. september 2024 03:40