Zacvičte si s Luciou Mokráňovou.instagram/luciamokranova
StoryEditor

Sexi postava podľa Lucie Mokráňovej: Vytvarujte si figúru vďaka efektívnemu tréningu

25.07.2024, 16:00
Celebrity

Luciu Mokráňovú môžete poznať z reality šou Farma, ale vidieť ste ju mohli aj seriály Oteckovia či na sociálnych sieťach v pozícii fitness trénerky. Ak túžite po vyformovanej postave, rozhodne by ste sa mali inšpirovať tréningom tejto energickej športovkyne. Pozrite sa, ako dosiahnuť figúru snov vďaka niekoľkým cvikom.

Lucia Mokráňová je známa influencerka a fitness trénerka, ktorá vie, ako vyzerať za každých okolností neodolateľne. Dôvodom je najmä fakt, že sa môže pochváliť vypracovanou figúrou, o ktorú sa deň čo deň stará, zdravo sa stravuje a pravidelne cvičí. Ak túžite po štíhlej figúre aj vy, môžete sa inšpirovať jej efektívnym tréningom. Pozrite sa, ako sa dá dosiahnuť postava snov.

Chôdza po schodoch

Aby ste zhodili nadbytočný tuk, v prvom rade by ste mali okrem silové tréningu pravidelne praktizovať aj nejaké kardio. Okrem behu, korčuľovania či bicyklovania môžete vyskúšať chodenie po schodoch. Lucia tvrdí, že si vďaka nemu posilníte svaly na celom tele, zlepší sa vám kondícia a predovšetkým schudnete. Postupne pridajte k chôdzi drepy alebo zvýšte rýchlosť.

Drepy s výskokom

Ak chcete mať vyformované a pevné pozadie, oplatí sa vám pravidelne cvičiť drepy s výskokom. Jednoducho, postavte sa vzpriamene tak, aby ste mali chodidlá na šírku ramien, urobte drep a vyskočte s natiahnutými nohami. Na zem by ste mali dopadnúť do polohy drepu. Tento cvik vykonávajte v dvoch sériách po 20 opakovaní.

Výstupy na lavičku

Na sexi pozadie sú skvelé aj výstupy na lavičku. Ľavú nohu položte na lavičku a jemne sa pomocou nej odrazte zo zeme. Pravú nohu zdvihnite kolenom k hrudi a vráťte sa späť do východiskovej polohy. Cvik vykonávajte v dvoch sériách po 20 opakovaní na každú nohu zvlášť. 

Tricepsový kľuk

Aby ste mali pevné aj ruky, postavte sa chrbtom k stoličke alebo sedačke a dlaňami sa chyťte jej okraju. Napokon sa spustite k zemi tak, aby ste v lakťoch vytvorili pravý uhol. Vráťte sa späť a opakujte v dvoch sériách po 20 opakovaní.

Príťahy kolien

Sadnite si na stoličku tak, aby ste sa dotýkali len jej okraju. Keď sa rukami chytíte bočných okrajov, zdvihnite nohy a spolu s trupom ich pritiahnite k hrudi. Cvik vykonávajte v dvoch sériách po 20 opakovaní. 

Skracovačky

Ľahnite si na zem, chyťte sa rukami za hlavou, nohy zodvihnite do vzduchu a pokrčte ich v kolenách. Nadvihnite vrchnú časť tela ku kolenám, napnite brušné svalstvo a nohy spustite smerom k zemi. Vráťte ich späť a spustite vrchnú časť tela. Cvik vykonávajte v dvoch sériách po 20 opakovaní. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. september 2024 18:19