Daniela prezradila, že starnutie vníma ako prirodzený proces.IG/ Daniela Pestova
StoryEditor

Daniela Peštová prezradila jej recept na šťastie. Takto vníma starnutie a vrásky

16.07.2024, 15:00
Celebrity

Každá žena je nádherná, o tom niet pochýb. Avšak nie vždy je jednoduché si to uvedomiť a skutočne úprimne sa tak cítiť. S vekom prichádzajú kilá, šedivejú vlasy a na tvári nadobudneme aj niekoľko vrások. Čo tak sa na ne pozerať s vďakou? O takýto prístup sa snaží známa česká modelka Daniela Peštová (53). Na svoj vek vyzerá skutočne fantasticky, možno práve toto je jej tajomstvom!

Daniela Peštová je sympatická dáma, ktorá sa už niekoľko rokov venuje modelingu. Dlhodobo taktiež tvorí pár so známym slovenským spevákom, Paľom Haberom. Niet pochýb o tom, že na svoj vek a skúsenosti, ktorými si prešla, vyzerá naozaj výborne. Niekoľko krát médiám prezradila, že sa o seba naozaj poctivo stará. Pravidelné tréningy, prísne stravovanie či celkový pohľad na život. Daniela tvrdo maká skutočne od rána do večera.

Na svojom instagrame sa jej v priebehu rokov podarilo vybudovať si slušnú základňu fanúšikov. Pozorne ju tam sleduje viac ako 230 ľudí! A to už je teda nejaké to číslo. Rada sa so svojimi internetovými priateľmi delí o jej rôzne každodenné radosti, ale aj starosti. Tento krát prehovorila o tom, ako vníma prirodzený životný proces, starnutie.

Vrásky by sme mali oslavovať

Na prvý pohľad sa možno zdá, že si z neho robí veľkú hlavu. Vyzerá totiž tak, že za každých okolností chce pôsobiť mlado, elegantne a upravene. Avšak v tomto prípade, opak je pravdou. Starnutie berie ako prirodzenú súčasť svojho života a pozerá sa naň s veľkým nadhľadom.

,,Vrásky nebolí, říkala moje babička. Tak proč se jich tak bojíme? Jsou známkou osobního růstu, naší životní cesty, kterou jsme si prošli. Se vším všudy, co sebou přináší. To dobré i to zlé,“ napísala úprimne pod selfie na instagrame. Na snímke sa odfotila naozaj zblízka. Napriek tomu, že z tohto uhla vidieť aj nejaké tie drobné vrásky, vyzerá stále perfektne! Nahodila taktiež svoj nežný, takmer tajomný úsmev, čím skvele jemnú pózu doladila.

Hanbiť sa za to, že naše roky prirodzene pribúdajú? Tak toto v modelkinom prípade rozhodne nehrozí!

,,Nemám v plánu se za ně stydět. Nechci mít pocit, že s nimi musím něco radikálního udělat, nepřeju si zbavit se jich. Co bych si ale moc přála je, abychom se je naučili oslavovat. Protože stárnout je dar, který se ne každému poštěstí,“  ukončila svoje otvorené slová Daniela.

Toto voči telu nie je fér

Daniela sa dlhodobo prezentuje tým, že vo svojom živote sa snaží byť najmä prirodzená. Myslí si, že v každej nás sa skrýva individuálna krása. Podľa nej by sme ju mali odhodlane ukázať. V jednom zo svojich príspevkov dokonca napísala, že nechať sa meniť je poriadne nefér k nášmu telu!

“Pro mě je zatím přirozené být přirozená. Nechat se řezat a uspávat mi přijde nefér vůči mému tělu. A jsem asi snob v tom smyslu, že nechci vypadat jako každý, kdo tyto zákroky podstoupuje. Radši nedokonale, ale jedinečně. To je moje snobství a forma rebelství” napísala pod svoju fotku, čím si nepochybne získala mnohých fanúšikov.

Haberova manželka síce vyzerá úžasne, avšak stojí za tým veľa práce. Či už fyzickej alebo naopak tej mentálnej. Pochopiteľne, aj práca na súkromnom nastavení dokáže urobiť zázraky. Skúsme sa od Daniely inšpirovať a pozerajme sa na starnutie s takým nadhľadom, ako ona.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. september 2024 19:22