Daniela a Pavol sú spolu už viac ako dvadsať rokov. 
StoryEditor

Daniela Peštová odhalila trinástu komnatu: „Boli to tie najťažšie chvíle, kedy som zaspávala s plačom."

23.04.2024, 11:00
Celebrity

Daniela Peštová (53) je jednou z najuznávanejších modeliek a to aj ďaleko za hranicami Česka či Slovenska. Už viac než dvadsať rokov žiari po boku slovenského speváka Paľa Haberu (62). Užíva si krásny vzťah a rodinné zázemie, ktoré spoločne vytvorili. No nebolo to vždy tak. Top modelka si v mladosti prešla ťažkým obdobím. O to viac si možno práve preto váži, že jej dal život druhú šancu.

Prvýkrát  sa vydala len ako 23 ročná. Vtedy by jej určite ani vo sne nenapadlo, že láske, ktorá bola medzi ňou a jej talianskym manželom Tommasom čoskoro odzvoní.

Trpké priznanie

Daniela bola a stále je na modelingovom výslní. V jej začiatkoch predvádzala pre známe módne domy a dokonca bola aj súčasťou prehliadok pre Victoria ´s Secret. V New Yorku si žila svoj americký sen. A darilo sa jej aj v súkromí. Už ako dvadsaťtri ročná sa vydala za Taliana Tommasa, ktorému onedlho porodila syna Yannica. Toto manželstvo však netrvalo dlho a lásku a šťastnú rodinnú idylku vystriedalo sklamanie. Daniela sa podelila o spomienky z tohto obdobia aj so svojimi fanúšikmi. Keďže si svoje súkromie stráži, je to z jej strany iste odvážny počin: Vydávala som sa, keď som mala 23 a o dva roky sa mi narodil môj prvý syn. Nikdy by ma nenapadlo, že moje manželstvo nevydrží a že zostanem s dieťaťom sama. Boli to tie najťažšie chvíle, keď som zaspávala s plačom a cez deň nahodila hrdinský úsmev. V duchu "čo ťa nezabije, ťa posilní," vyznala sa modelka.

Dnes už túto dramatickú etapu života berie s nadhľadom:  "Som prežila. Aj vďaka rodine a pár priateľov. A naše puto so synom je o to silnejšie. Ak si aj niekto z vás prechádza niečím podobným, nezúfajte a nebojte sa povedať si svojim blízkym o pomoc. Nie je to známka slabosti, naopak. A nestrácajú vieru, verte, bude lepšie.“

Svojim príbehom sa snaží povzbudiť aj iné ženy, matky, ktoré zostali s dieťatkom samé a možno sa im zdá, že situácia, v ktorej sa ocitli nemá východisko. Daniela napokon našla šťastie po boku slovenského speváka Paľa Haberu. A aj napriek ťažším obdobiam sú spolu už viac ako 20 rokov. Dôkazom ich lásky sú aj ich spoločné deti, dcéra Ella a syn Paul Henry.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08