Vyformujte si postavu do plaviek.
StoryEditor

Daniela Peštová sa s Haberom vrhli na spoločnú diétu. Takto vyzerá ich jedálniček

03.07.2024, 22:00
Celebrity

Síce si všetky pomyslíme, že Daniela Peštová má stále výstavnú postavu, ale aj ona chce niečo vylepšiť. Modelka doma nastavila jedálniček, ktorého sa chopil aj jej manžel Pavol Habera.

Po novom si pre seba, ale aj pre syna Paula, ktorého má so spevákom Paľom Haberom, dala modelka predsavzatie. Rozhodla sa po novom členov svojej rodiny zaplavovať vitamínmi aby mali vyváženú stravu a budú sa strániť nezdravých potravín plných umelých prísad.

Neprehnala to? 

Aby mali obaja väčšiu motiváciu žiť zdravým životným štýlom, zaradili do jedálnička oveľa viac zeleniny a ovocia. Zašli však do extrému.

Peštová je známa nielen svojou úspešnou kariérou v modelingu, ale aj fit životným štýlom, ktorý propaguje. Nedávno sa však blondínka rozhodla prijať novú výzvu. Tú však nebude zdolávať sama. Do aktivity zapojila dokonca aj svojho syna Paula, s ktorým si vedie tabuľku.

ANKETA
Myslíte si, že Daniela potrebuje diétu?

Ako hovorí, zatiaľ sú obaja neúspešní a cieľ je stále v nedohľadne. Dvojica to však vzdať odmieta. „Vraj by sme mali konzumovať aspoň 20 - 30 rôznych druhov zeleniny a ovocia týždenne. Aby sme mali zdravý mikrobión ako náš druhý mozog. To mi príde skutočne veľa. Zvlášť, keď ani ja, ani moja najmladšia ratolesť ovocie práve nemusíme,“ priznala otvorene Daniela, ktorá sa aj napriek tomu do neľahkej úlohy vrhla.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. júl 2024 22:02