Speváčka TinaInstagram/TINA
StoryEditor

Týmto krokom sa v tichosti rozchádzajú slovenské celebrity. Jedno ich však vždy prezradí

09.07.2024, 14:47
Celebrity

Toto sú dvojice, ktoré rozchod tajili a s pravdou išli von až po tom čo stíchli sociálne siete.

Dnes už drvivá väčšina vzťahov začína cez sociálne siete a nasleduje spoločné sledovanie profilov a lajkovanie či komentovanie záberov. Keď už je vzťah oficiálny dvojica veselo pridáva zamilované zábery z dovoleniek či sviatkov. Takto zahlcujú svoje profily a vystavujú na obdiv vzájomnú náklonnosť. Lenže rozchodom sa potom už nikto nechváli. V prípade známych osobností sa nie raz stalo, že koniec vzťahu ukončili aj "páčikmi- nepáčikmi" a "sledovaním" sa na sieťach. Až keď si to pozorné oko nejakého fanúšika všimlo vyšlo na povrch, že dvojica išla od seba a časom to jeden z nich priznal. 

Príkladov je niekoľko

Takýmto štýlom sa "rozišli" politik György Gyimesi s bývalou kráľovnou krásy Magdalénou Šebestovou. Dvojica sa chválila rodinnými dovolenkami, keďže politika má syna a kráska dcéru Ninu. Jedného dňa však na sieťach ostalo ticho. Dnes má Gyimesi po boku čerstvo krásku zo šou Ruža pre nevestu Stanku. Necháme sa prekvapiť ako budú títo dvaja na svojich profiloch aktívni.

Raper Separ to digitálne ukončil s mladou tanečníčkou Cynthiou. Expartneri nejaký čas upustili od spoločných fotografií. Dokonca sa chvíľu ani „nesledovali“ na sociálnej sieti Instagram. Jeden druhého odstavili a to v to čase vzbudilo špekulácie o rozchode čo sa napokon aj udialo. Približne v tom istom čase raper na spomínanej sociálnej sieti zverejnil príspevok svojej dcéry Aničky, ktorý však okomentoval zvláštnymi slovami. „Dnešný deň je definícia slova šťastie v hre, nešťastie v láske… Akože oddnes tomu verím,“ uviedol tajomne. K rozchodu sa však pre médiá nevyjadril a rovnako mlčala mladučká influencerka. Nakoniec si, ale všetky problémy upratali a stále tvoria pár.

Je ich oveľa viacej. Čítajte na ĎALŠEJ STRANE.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. august 2024 22:39