Speváčka TinaInstagram/TINA
StoryEditor

Týmto krokom sa v tichosti rozchádzajú slovenské celebrity. Jedno ich však vždy prezradí

09.07.2024, 14:47
Celebrity

Toto sú dvojice, ktoré rozchod tajili a s pravdou išli von až po tom čo stíchli sociálne siete.

Ďalšie internetové rozchod​y

​Vekový rozdiel bol speváčke Tine s posledným priateľom, boxeristom Karolom ukradnutý a zdalo sa, že sú šťastní. Tridsaťsedemročná speváčka roky tvorila pár s raperom Separom, s ktorým má dcérku Tiu Lilianu. Predtým bola s futbalistom Richardom Lásikom, s ktorým má zasa syna Lea. Obaja partneri boli od nej mladší. Posledný bol však najmladší, akého mala, len vtedy 22-ročný britský boxer Karola Itauma. No a čo sa nestalo? Aj týmto zazvonil na instagrame umieračik a fotky sú preč.

image

Tina tvorila pár aj s týmto sexi športovcom.

Instagram/Karol Itauma

Takto vyšiel na povrch aj rozchod speváka Sama Tomečka. Prestal pridávať zrazu foto s manželkou. Vyšlo na povrch, že si dali zbohom.​ Rovnako tak i herečka Kristína Svarinská s influencerom Expl0m. Bola to jedna zaláskovaná fotka za druhu a zrazu po spomienkach neostalo ani stopy. Tento pár spolu vydržal len niekoľko mesiacov.

Ani títo to neustáli

Špekulácie o krachu vzťahu sa takto začali aj pri futbalistovi Filipovi Šebovi a speváčke Emme Drobnej, ktorí vo vyjadreniach tvrdili, že su pre seba ako stvorení. Vydržali spolu štyri roky. Prvý otáznik visel v priestore, keď Šebo zverejnil záber zo svojej oslavy štyridsiatky, kde bola celá jeho rodina. Jeho milovaná Emma na snímke absentovala. Postupne bolo oku sledovateľa jasné, že sa nad ich láskou stiahli mračná. Po čase vyšlo na povrch, že speváčka sa už od športovca odsťahovala.   

image

Šebo s Drobnou už netvoria pár.

Profimedia - Standardni obsah

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 20:53