Už sú oficiálne pár.archív
StoryEditor

Politik Giymesi potvrdil vzťah s novou priateľkou. Dojemné slová o láske pre hviezdu Markízy

04.07.2024, 10:36
Celebrity

Už žiadne tajnosti, či nejasnosti! Je to potvrdené, Stanka z Ruže pre nevestu (30) tvorí oficiálny pár s politikom Györgyom Gyimesim (43). Dokonca jej adresoval romantické vyznanie, o ich láske teda niet najmenších pochýb. Fanúšikovia o skrývaných iskrách v tejto dvojici tušili už dávnejšie. Víťazka známej šou sa totižto prednedávnom prezradila videom, ktoré uverejnila na sociálnej sieti. Dnes však už nikto špekulovať nemusí, pravda vyšla na povrch sama a na rovinu!

Stanke Lučkovej sa pred niekoľkými týždňami podarilo získať srdce sympatického podnikateľa Radka. Ich vzťah však netrval veľmi dlho. Po krátkej dobe sa rozišli a hnedovláska na ďalšiu lásku nenechala dlho čakať. Dlhšiu dobu sa šepkalo, že údajne si našla nového partnera. Všetkých však šokoval fakt, že ním je politik!  Ide o podpredsedu Maďarskej aliancie a niekdajšieho Matovičového poslanca, Györgyho Gyimesiho.

Prezradila ich kuchyňa

Zo začiatku víťazka o vzájomnej náklonnosti veľmi hovoriť nechcela. Ich lásku sa snažili skrývať, avšak jeden deň sa nešťastne prezradila. Víťazka, ktorá momentálne žije v Košiciach, zverejnila na sociálnej sieti video, kde pripravuje palacinky v luxusnej kuchyni. To, že ide o poslancovu prepychovú vilu v okrese Michalovce nebolo ťažké zistiť. V minulosti tam totižto boli  na návšteve viaceré médiá. Tieto priestory teda ľudia veľmi dobre poznajú, na čo súťažiaca pravdepodobne nemyslela. Nenápadne tak prezradila, kde trávi dni a noci a že je to žena do koča aj do voza! Alebo práve naopak, vedela presne čo robí? To už sa asi nikdy nedozvieme.

VYZNANIE A FOTO NA ĎALŠEJ STRANE

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. júl 2024 11:19