Bill Cobbs a Kevin Costner vo filme Bodyguard.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Zomrela hviezda Osobného strážcu: Bill Cobbs žiaril po boku Whitney Houston

27.06.2024, 11:52
Celebrity

V úctyhodných deväťdesiatich rokoch zomrel známy americký herec Bill Cobbs. Preslávil sa hlavne svojimi rolami vo filmoch Osobný strážca, Noc v múzeu alebo v seriáli Rodina Sopránov. Podľa informácií webu Deadline zomrel pokojne vo svojom dome v Kalifornii obklopený milujúcou rodinou

V deväťdesiatich rokoch zomrel afroamerický herec Bill Cobbs, ktorý sa v priebehu svojej kariéry objavil takmer v dvoch stovkách filmov. Podľa rodiny odišiel z tohto sveta pokojne vo svojom dome. „Je nám veľmi ľúto, že musíme oznámiť smrť Billa Cobbsa. V utorok 25. júna Bill zomrel pokojne vo svojom dome v Kalifornii. Milovaný partner, brat, strýko, krstný otec i priateľ nedávno oslávil deväťdesiate narodeniny obklopený svojimi milovanými. Ako rodinu nás teší vedomie, že Bill našiel mier a večný odpočinok u svojho Nebeského otca. Prosíme vás o modlitby v tejto ťažkej dobe,“ povedal zdrvený brat Thomas G. Cobbs podľa webu Deadline.

Rodák z Clevelandu slúžil najskôr osem rokov pri americkom námorníctve ako radarový technik. K herectvu sa dostal až vo svojich tridsaťšesť rokoch. Zahral si napríklad vo filmoch Noc v múzeu, Osobných strážcov, Mupeti, 12 podmienok k dedičstvu, Záskok či Zámena. Hral aj v seriáloch Rodina Sopránov, Go On alebo Star Trek: Enterprise, ako píše ČSFD.

image

Bill Cobbs 

REUTERS

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. október 2024 03:40