Takto vyzerali známe celebrity pred úpravami.archív
StoryEditor

Ceterová či Kucherenko: Neuveríte, ako vyzerali slovenské celebrity pred úpravami

13.06.2024, 10:45
Celebrity

Či už sa im nepáčil ich vzhľad alebo len potrebovali viac sebavedomia, niektoré slovenské celebrity podľahli čaru plastickej chirurgie. V mnohých prípadoch sa dokonca ich predošlý vzhľad úplne líši od toho súčasného. Pozrite sa, ako vyzerali slovenské hviezdy pred úpravami.

Silvia Kucherenko

Modelka Silvia Kucherenko patrí k symbolom umelej krásy. Miluje pozornosť a rada ukazuje svoje prednosti. Okrem zväčšených pier má upravené aj prsia, nos a mnoho ďalšieho. Za estetické zákroky sa však vôbec nehanbí a priznáva sa za ne.

Zuzana Plačková

Vzhľad Zuzany Plačkovej sa od minulosti veľmi líši. Influencerka a známa podnikateľka si nezmenila len farbu vlasov, ale aj prsia, ktoré si stihla už aj zmenšiť, zbavila sa dvojitej brady, tuku v lícach, nechala si vyplniť mimické vrásky a po zväčšila si pery kyselinou hyalurónovou.

image

Zuzana Plačková pred úpravami

archív

Dara Rolins

Speváčka Dara Rolins patrí k ženám, ktoré o skutočnom veku vedia klamať svojim vzhľadom. Okrem toho, že sa Dara o seba deň čo deň stará, s príznakmi starnutia bojuje aj prostredníctvom estetických zákrokov. Nedávno dokonca podstúpila lifting tváre, krku a operáciu viečok. Podľa mnohých sa na seba už vôbec nepodobá, no podľa nás je v nej stále vidieť tu málu nevinnú Daru so zlatom v hlase.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 22:45