Známu dvojicu čaká rozvod.dreamstime
StoryEditor

Definitívny rozchod známej dvojice! Modelka s manželom sú už takmer rok od seba

11.06.2024, 14:00
Celebrity

Známa česká modelka Hana Mašlíková (41) a jej partner André Reinders (42) sú už takmer rok v odlúčení a čakajú na rozvod. A to aj napriek snahe manželstvo zachrániť.

Manželstvo Hany a Andrého je na pretrase už nejaký ten piatok. Raz sa už tento pár rozišiel, no napokon sa k sebe vrátili. Je medzi nimi tentokrát definitívny koniec?

Opätovné zblíženie

Hana so svojim manželom už jednu krízu prekonali. V roku 2020 priznali, že ich manželstvo prechádza ťažkým obdobím. Nikoho preto neprekvapilo, že dvojica šla od seba. No netrvalo dlho a rozhodli sa dať svojej láske opäť šancu. Predsa len majú spolu šesťročného syna Andreasa a možno aj jemu chceli dopriať kompletnú rodinu. Ani druhý pokus však nevyšiel a dvojica aktuálne chystá rozvod.

Rok od seba

Hana so svojim manželom síce žije pod jednou strechou, no oficiálne sú rozídení.: „Od leta spolu nie sme, intenzívne riešime rozvod, ale žiadne drámy sa nedejú. Stále spoločne žijeme pod jednou strechou, ale rozvádzame sa.“ Uviedla známa moderátorka pre blesk.cz. Hana stroskotanie vzťahu berie ako istú životnú prehru a aj preto si túto informáciu nechávala dlho sama pre seba. S pravdou vyšla von až začiatkom tohto roka, keď  verejnosti aj médiám začalo byť podozrivé, že sa partneri dlhší čas neukázali bok po boku a dokonca sa André prestal objavovať aj na Haniných sociálnych sieťach: „Väčšina z vás, čo má pravidelne sledujte, ste sa ma dlhšiu dobu pýtali, či s manželom ešte spolu sme, pretože ste ho prestali u mňa na profile vídať a videli ste, že už aj aj dovolenky trávime osobitne. Ospravedlňujem sa, že som to nepriznala skôr, ale toto skutočne nie je vec, na ktorú by bol človek pyšný a chcel to hlásiť do sveta.“ Hana rovnako priznala, že obaja mali snahu na manželstve popracovať a zachrániť ho. Ani to, že tomu obetovali obaja dva roky neľutuje. Práve naopak. Rozdiely medzi manželmi však boli také neprekonateľné, že sa napokon rozhodli pre definitívny rozchod: „Nakoniec sme v lete prišli k záveru, že už skutočne nie je možné spolu zostávať a bude lepšie, aby sa naše cesty po druhýkrát a definitívne rozišli a my sme zostali len rodičia nášho úžasného Andreaska.“ Dvojica má zrejme už to najhoršie za sebou a do budúcnosti sa aj samotná moderátorka pozerá optimisticky. Pred pár týždňami zverejnila veľavravný citát, ktorý tomu nasvedčuje: „Život je ako kniha. Niektoré kapitolu sú smutné, niektoré šťastné a iné vzrušujúce. Ale pokiaľ neotočíš stránku...Nikdy sa nedozvieš, čo sa bude diať...“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:08